Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techno

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ludzie uwazaja ze ci ktorzy sluchaja techno to noby neo itp. Ja lubie techno , hardbass , i jestem normalny .

Opublikowano

Bo jak słyszą "umcy umcy" to od razu wyzywają, bo przecież to nie ma sensu i nie ma przesłania jak hip-hop czy tam rap, jeden chuj.

Też jestem normalny i też słucham "techna"

Z resztą o gustach się nie dyskutuje

Opublikowano

Serio? Nigdy mi się nie zdarzyło, aby ktoś obrażał że słucham techno mixów : ] Powiem Ci że każdy lubi inny klimat muzyczny.

Opublikowano

Ja tylko od ks. Natanka ale sam jest troche jebniety wiec sie nim nie przejmuje.

Ogolem techno to gatunek muzyki jak pop czy rap wiec nie widze powodu by ktos hejtowal nas za to ze mamy swoj styl.

Ja np. tez moge powiedziec ze w rapie za duzo pierdola a za malo jest muzyki ale po co? Kazdy ma swoj styl i koniec.

sstwc.jpg

Opublikowano

Może w gimbazie ktoś hejtował techno, ale w technikum jeszcze się z tym nie spotkałem ;)

Muzyka jak każda inna :P

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A wiecie dlaczego człowiek lubi dany gatunek muzy ?

o gustach się nie dyskutuje

jedni lubią electro, jedni rap, jedni oral, jedni anal

1,7k postów

Opublikowano

Według mnie jak mały bobas 4 lata usłyszy jestem bogiem ty tez jestes bogiem tylko wyobraz to sobie to lubi rap a jak uc uc umpa umpa ut ut to lubi techno a jak diamonds diamonds rihana to lubi to coś :P

Opublikowano

o gustach się nie dyskutuje

jedni lubią electro, jedni rap, jedni oral, jedni anal

1,7k postów

Gz, dobijaj 2k :)

TEMAT.

Dużo ludzi jest, którzy tolerują tylko to co oni słuchają. najlepiej słuchać na słuchawkach i mieć wyjebane.

skpUo.png

Opublikowano

Vixa vixa jest tuż tuż, więc vixiarzu maskę włóż.

To jest balet wręcz przegięcie mózg pochłania pierdolnięcie.

Z krytykowaniem typowego "techno" się nie spotkałem aczkolwiek z własnego doświadczenia wiem, że ludzie nie lubią prawdziwej polskiej muzyki klubowej czyt. vixy.

Oczywiście są ludzie tacy jak ja którzy bez dobrej vixy nie mogą rozpocząć dnia, albo bez secika z Manieczek, ale takich już nie wiele pozostało, bo wszyscy wolą jebaną komerche i te wasze popierdolone dupstepy i inne gówna

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bo w Polsce ma być "przekaz" muzyka nie ma "przekazu" to nie muzyka. Masa rapsów a ludzi słuchającej innej muzyki jest naprawdę stosunkowo mało.

Ja słucham akurat wszystkiego poza rapem, techo też. Deal with it.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czemu ludzie uwazaja ze ci ktorzy sluchaja techno to noby neo itp. Ja lubie techno , hardbass , i jestem normalny .

Bo myślą ,że jak słuchają rapu , mają kieszenie do kolan i krok do kostek to są lepsi...

Większość i tak ustawia się pod ludzi ,ale to i tak na prawdę im się nie podoba.

Pójdą na dyskotekę to i tak przy muzyce techno będą się bawić . Nie przejmuj się. :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...