Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Config, bindy, laserowy celownik.

sruPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Po pierwsze, szukam laserowego celowniczka do wszystkich broni, bez celowania, tak jak to jest na singlu. Pytanie, czy wykrywa to UAC i czy widoczne jest to na recordzie z konsoli. Poza tym czy nagrania z konsoli cokolwiek wykrywają??? Oczywiście Cod4 1.7, celowniczek chcę bez żadnych WH, Aimbotów etc. nie używam tego gówna. A sam celownik raczej nie jest hackiem, równie dobrze mogę przykleić coś na środek monitora, jak sądzicie? Pytam się tylko o opinię.

2. Proszę o jakiś poradnik, najlepiej polski dotyczący podstaw bindów, szczegółowych tłumaczeń i zastosowań, z wytłumaczeniem także ich legalności. Nadal nie wiem czy scrolle, no recoile etc. są legalne i gdzie, a wkurza mnie jak ktoś tego używa. Także pytanie co może takie coś wykryć, bo nigdy nie mam 100% pewności.

3. Wrzucam swój config do spoilera, znalazłem go w necie, uzupełniałem o przydatne komendy, config na niskich rozdzielczościach daje mi stałe 333 fpsy, co pozwala wszędzie się wdrapać :) Każdy balkonik etc. , ale pragnę wiedzieć czego tam brakuje, dla pr0 graczy. Prowadzę własny klan i nie chcę być w tyle :) Oczywiście tylko o legalne rzeczy proszę z DOKŁADNYM wytłumaczeniem co to robi.

4. Jakieś komendy dla snajperów??? Słyszałem o większych zoomach i szybszych celowaniach, ale jak to się ma w praktyce? 0,01 ms szybciej? Oto mój config:

http://pastebin.com/ntfHH7nj

Dziękuję za wszelką pomoc, zapraszam do dyskusji, wyprowadzania mnie z błędów jeżeli o czymś źle myślę, bo tak na prawdę mało wiem o technologiach pr0 graczy, jestem bardziej standardowym pr0 graczem bez wspomagaczy i dopiero wchodzę w ten świat LEGALNEGO wspomagania gry :)

Nasza stronka o Cod4 i Team'ie:

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

Do pierwszego :D

Narysuj sobie mała kropkę ołówkiem na środku monitora xD Ja tak robiłem jak w cs'a grałem z awp :D Polecam :) A tak wgl. Po co ci laser jak grasz pewnie na zwykłym trybie.

Opublikowano

A o co chodzi na zwykłym trybie? Potrafię z aima dobrze nawalać bez celowania, ale na CW (clan war) nie mogę liczyć na szczęście że trafię albo zranię tylko. A co z resztą?

PS config do hc jakby co, żadne promod ani normal

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

Prowadzę klan dobrze zorganizowany (ts, stronka, serwer), jest stały skład klanu, frekwencja codziennie, miła atmosfera i nikt z nas nie zamierza grać na promodzie! Jesteśmy pro, ale nigdy się nie przeniesiemy. Cieszę się jeśli będzie dyskusja jednak proszę nie o promodzie. A config do wszystkiego może być, w tym brakuje wiele rzeczy, np. małych ikonek celów, bomby etc. i wielu innych rzeczy.

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

Śmiem wątpić. Wiele klanów grających tylko na promodzie chciało cw, rzecz jasna też na promodzie, ale ja się nigdy nie zgadzam i ostatecznie gramy na hc, nie zawsze wygrywamy, ale większość klanów dostała od nas w dupe i tyle. CG , CB ,ELS ??? Proszę rozwinąć skróty to może coś zrozumiem :) Proszę także nawiązać trochę do głównego wątku i w końcu coś mi pomóc, sprawdzić mojego cfg, coś doradzić etc.

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

Twoje CFG nie jest dobre:

Disallowed cvars found !
MD5 Checksum: e52cc6367a570e801ec8cf94bbdfb158
SHA-1 Checksum: 91ebb1bba32927cf39fcfa7479389407fd5c33f9

aim_mdisable Not Found
aim_speed Not Found
aim_predict Not Found
aim_fov Not Found
aim_key Not Found
afire Not Found
afov Not Found
aimkey Not Found
aimvec Not Found
aim_key Not Found
alias Not Found
autoaim Not Found
autofire Not Found
avex0 Not Found
avex1 Not Found
avexc Not Found
bot_radar Not Found
bot_wallhack Not Found
cod_aim Not Found
cod_wallhack Not Found
cu_aimvecs Not Found
cu_aim_key Not Found
cu_wallhack Not Found
hax_aimbot Not Found
hax_autoshoot Not Found
hax_distesp Not Found
hax_killsounds Not Found
hax_killspam Not Found
hax_nameesp Not Found
hax_radar Not Found
hax_stats Not Found
hax_wallhack Not Found
ic_aim_prediction Not Found
k.aim Not Found
k.esp Not Found
Mom_aimbot Not Found
Mom_autoshoot Not Found
Mom_distesp Not Found
Mom_killsounds Not Found
Mom_killspam Not Found
Mom_nameesp Not Found
Mom_radar Not Found
Mom_stats Not Found
Mom_wallhack Not Found
ogc_mode Not Found
ogc_weapons Not Found
quiet Not Found
teamcheck Not Found
thrd Not Found
trigger Not Found
vec Not Found
w_chams Not Found
w_pbss Not Found
_aimbot Not Found
_aimkey Not Found
_aim_key Not Found
_autoshoot Not Found
_distesp Not Found
_killsounds Not Found
_killspam Not Found
_nameesp Not Found
_radar Not Found
_stats Not Found
_wallhack Not Found
aim_dkey Not Found
mom_aimbot_range Not Found
chams Not Found
g_compassShowEnemies "1" Not Found
name_esp Not Found
nameesp Not Found
nadeesp Not Found
xhair Not Found
hax_aimbot Not Found
box_distance Not Found
wallhack Not Found
mom_ Not Found
box_esp Not Found
con_maxfps Found

g_nopredict "1" Not Found
r_lodscaleskinned "1" Not Found
openscriptmenu x assist Not Found

CG - CyberGamer

CB - ClanBase

ESL - Electronic Sports League

Są to śmieszne ligi w Cod4 :P.

1. Nie znajdziesz czegoś takiego, jak już to wylecisz z banem.

2. Zakazane, wylecisz z banem.

3. Już to, że używasz 333 fpsów (promod i nie tylko) jest zabronione i powinieneś zostać zbanowany ;). Koledzy napisali, że CFG jest robione pod promoda, na HC jedynie co możesz zrobić to rozjaśnić ekran (opcje gry).

4. Bez komentarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...