Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy (DYSKUSJA)

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie wkurzają was reklamy takie jak vanish czyli jak te sposoby odplamiania w tv pokazują . No ja jebie ! Dobra maczają i wyciągają po 5 sek. i jeszcze nawet kurwa woda nie kapie z tego a wygląda jak swiezo z miski wyciągnięte .

Opublikowano

Dokładnie, takie ostro chamskie te reklamy są, niektóre to są takie że można się pośmiać i na luzie obejrzeć, ale to gówno to aż nerwy biorą jaką oni fuszerkę odwalają.

Wgl reklamy to zło i zmora naszego wieku. Napiszę śmieszną sentencje z jakiegoś portalu. "Oglądasz reklamy na polsacie a tu jakiś film nagle leci"

Opublikowano

Jak widzę reklamy to zazwyczaj wychodzę do innego pokoju lub przełączam bo do niczego nie są potrzebne i dodatkowo 70% z nich to nieprawda :P

Opublikowano

Podobne są reklamy jak hm hm hm hm hm ... O ! Jak alior bank albo ten fix knor . No ja nie moge dali 1 ziułko i juz "naprawione" spageti

Opublikowano

Jak widzę reklamy to zazwyczaj wychodzę do innego pokoju lub przełączam bo do niczego nie są potrzebne i dodatkowo 70% z nich to nieprawda :P

Pokaż mi te 30% :D

Opublikowano

Te 30 % to chyba reklamy unii i reklamy kanałów ze pisze na ekranie polsat

A no mango wymiata . Kto robił se z nich jaja ? Bo ja sepleniłem do suchawki i jak ta susarka - ale to jest mini piekarnik :0 :D

Opublikowano

Ja tam te reklamy ignoruję . Taaa , oglądasz "ruski akademik" na polsat play a tu reklama a ty kurwa ! Nie dojde ! I wtedy szukasz komórki :D

Opublikowano

Pranie suche świeżo wyciągnięte z pralki przypadek? Nie sądze ;D

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Reklama jak reklama, musi być wkurzająca :D

Ja tam przełączam na inny kanał zawsze jak są reklamy, a szczególnie na polscaie bo długie :3

Opublikowano

A ja nie oglądam telewizji ;f

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A ja nie oglądam telewizji ;f

Ja też nie, ale skoro mowa o reklamach to wkurzają mnie te co wyskakują na całą stronę w przeglądarce, odpala się wideo i szukaj sobie biedaku znaku iks, który ucieka jak tylko na niego najedziesz -.-

58815786.jpg

Opublikowano

Czy nie wkurzają was reklamy takie jak vanish czyli jak te sposoby odplamiania w tv pokazują . No ja jebie ! Dobra maczają i wyciągają po 5 sek. i jeszcze nawet kurwa woda nie kapie z tego a wygląda jak swiezo z miski wyciągnięte .

może to taka specjalna woda która nie kapie, używana w reklamach ;_;

Opublikowano

Słuchajcie! Ja będę mistrzu, Ty będziesz Cienki, a Ty łysy. - No, a ja ? - Ty będziesz złoty? - A czemu złoty? - Bo się zlałeś w galoty - (Beka). Najlepsza reklama, chociaż z niej można się pośmiać.

A tak ogólnie to reklamy muszą być, każdy chce się jakoś reklamować, a już tak jest, że większość to oszustwo, byle mieć klienta :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Reklamy to komercja. Walą drzwiami i oknami, a każdy chce pokazać swój produkt od jak najlepszej strony. Przecież nikt Ci nie powie w TV, że jego proszek tak naprawdę nie działa tak skutecznie, jak zostało to zaprezentowane. Ogólnie reklamy są tak robione, żeby skutecznie działały na psychikę człowieka i go zaciekawiły.

Weźmy chociażby pod lupę reklamy Plusa. Nie ociekały banalnością, całkiem fajnie im to wychodziło. Teraz do grona takich reklamówek dołączył Play. Aczkolwiek jest tego wszystkiego za dużo i chyba dlatego nie oglądam TV praktycznie w ogóle. ;)

Opublikowano

Ja rozumiem można pomóc albo coś zakupić ale to jest już za dużo.Dają tych reklam i zawsze jak oglądam fajny film na polsacie to przez 10 minut jest film a 45 minut reklam i to mnie bardzo "wkurwia".

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja rozumiem można pomóc albo coś zakupić ale to jest już za dużo.Dają tych reklam i zawsze jak oglądam fajny film na polsacie to przez 10 minut jest film a 45 minut reklam i to mnie bardzo "wkurwia".

To jeszcze zależy średnio na 1 godzinny film przypada około 3 reklam co 15 minut z czego wychodzi że film nie trwa przykładowo 3 godziny tylko 2 godziny z haczykiem -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...