Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną...

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

y0

Słuchajcie, mam pewien problem. Otóż od jakiegoś czasu nie układa mi się z moją dziewczyną, z którą jestem od sierpnia tamtego roku. Kiedy jestem przy niej jakoś uczucie mi się odnawia, jednak kiedy jestem sam zastanawiam się w ogóle czy coś do niej czuję. Już od kilku dni zastanawiam się czy z nią nie zerwać, tylko problem jest w tym, że aktualnie jestem chory, a dłużej tego ciągnąć nie mogę. Czy jak zerwę z nią przez GG to wyjdę na d*bila itd.?

Pozdrawiam doxxx

Opublikowano

y0

Słuchajcie, mam pewien problem. Otóż od jakiegoś czasu nie układa mi się z moją dziewczyną, z którą jestem od sierpnia tamtego roku. Kiedy jestem przy niej jakoś uczucie mi się odnawia, jednak kiedy jestem sam zastanawiam się w ogóle czy coś do niej czuję. Już od kilku dni zastanawiam się czy z nią nie zerwać, tylko problem jest w tym, że aktualnie jestem chory, a dłużej tego ciągnąć nie mogę. Czy jak zerwę z nią przez GG to wyjdę na d*bila itd.?

Pozdrawiam doxxx

Tak jak zerwiesz przez gg to będziesz ciotka. Jak chcesz zerwać to zadzwon do niej i powiedz żeby przyszła do cb i porozmawiajcie.

Opublikowano

Trudne sprawy....

Myślę, że tutaj nikt Ci nie doradzi, bo to co napisałeś jest o tyle ubogie w informacje na temat waszego związku, że nie wiele można pomóc.

Po za tym, takie sprawy raczej powinno się załatwiać po uzgodnieniu z własnym sercem, a nie z forumowiczami...

Opublikowano

Dziwne, że nikt z Was nie napisał, żeby porozmawiać o tym jak on się czuje, i może razem jakoś to naprawić... a nie od razu " Nie możemy być razem nara"

Opublikowano

Tylko nie sms, gg i inne tego typu rzeczy. Podaj jej logiczny i dobry powód, dlaczego zrywasz i zrób to prosto w twarz. Tylko nie wyskakuj z tekstem "Z nami koniec, spierdalaj", tylko jakoś delikatnie.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...