Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak graczy

Gruby.Grubas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdy wchodzę do nfs world to normalnie się uruchamia, klikam "do gry", i mam jazdę dowolną. Ale nikogo oprócz mnie nie ma :unsure:

Nie wyszukuje mi przez to zawodów wieloosobowych. Mogę się tylko ścigać w trybie jeden gracz.

Wcześniej wszystko chodziło bez problemu. Nie jest to wina internetu, bo podłączałem się już do internetu kolegi, który jest dobry. Drugi kolega grał przez ten internet i nie było problemu. Reinstalowałem grę już 2 razy i nic to nie dało. Poza tym wszystko chodzi. W opcjach społeczności wszystko mam na wyłączone, filtrowanie społeczności również. Na mapie świata mam wszystko zaznaczone, w tym pokaż graczy. Nie wiem czemu tak jest. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Instalacja .NET Framework nic nie pomoże.

To się dzieje przez kłopoty z serwerami World'a.

Ty nic z tym nie zrobisz. Tylko musisz czekać <_<

Opublikowano

Ale koledze działa a gra na tym samym serwie a mi się tak dzeje już od tygodnia i nie przestaje

To musisz poczekać i sprawdzać codziennie. Może nowy patch gry to zmieni.

Albo napisać do supportu World'a. Możesz popisać przez Live z nimi, o tym problemie.

Opublikowano

Jak nie chcesz pisać do nich to spróbuj jeszcze przeczyścić CCleaner'em rejest.

Usunąłeś dane aplikacji podczas reinstallu?

Pobierz sobie Revo Unistall i usuń tą grę i wszystkie pozostawione plik, foldery i rejestr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...