Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Mystic or Elementalista?

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam bardzo duży problem ;/. ogladalem filmy na Yt z pvp i nie wiem kogo wybrać ;x. Kto lepiej radzi sobie na PVP/PVM, gral ktos może wie?

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Może i tak, ale nie ma zamrażania i podpalania które też są potrzebne ;) Co z tego że większe dmg jak zasięg mały, a sharpshooter zasięg ma dość sporawy ^^ Skille też dosyć łatwo jest unikać więc wybrał bym elementaliste

Zbieram like ;x

Opublikowano

Polecam elementalist.

Jestem doswiadczonym graczem jako Destroyer (max lvl cap) troche siedze w pvp i nic mnie tak nie wkur*** jak elementalist na pvp w dodatku jest swietna na exp

max skill na ogien z dupy do tego konkretny epicki plate i boss pada na 1 skill ;) definitywnie elementalka .

malo kto ma resisty na żywioły a jej combo nie pozwala na jaki kolwiek ruch przeciwnika ;D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Niestety nie.. Na EU jak i chyba na SEA chociaż mogę się mylić co do SEA.. EU wybór klasy jest na stałe ;) 15 lvl to nie tragedia.. Eq może przełożyć Ci kolega lub wyślij mailem ( do 5 wiadomości )

Zbieram like ;x

Opublikowano

Też mam ten sam problem.

Który będzie lepszy w PVP i PVM?

Podoba mi się w sumie Elementalist.

Pozdrawiam

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Polecam elementalist.

Jestem doswiadczonym graczem jako Destroyer (max lvl cap) troche siedze w pvp i nic mnie tak nie wkur*** jak elementalist na pvp w dodatku jest swietna na exp

max skill na ogien z dupy do tego konkretny epicki plate i boss pada na 1 skill ;) definitywnie elementalka .

malo kto ma resisty na żywioły a jej combo nie pozwala na jaki kolwiek ruch przeciwnika ;D

Walczyłeś kiedyś z Acro? Tak samo.. Nie wstaniesz jeśli Twój przeciwnik potrafi wykorzystać dobrze skille ;)

Resy? Z tego co mi wiadomo Mysti używa mroku, na to też nikt nie ma resów.. Ogólnie nikt nie używa resów w tej grze no chyba że przypadkiem wejdą do potentiala... Z tego co mi wiadomo istnieje jeszcze obrona fizyczna i magiczna :)

Tak czy siak.. Ele i tak jest lepsze.. Większy zasięg, podpala/zamraża moby, buffy ^^.. W PvP jak i PvE daje radę ;)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...