Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie|Wycena] MOBO Gigabyte P67A-UD4

Gość xGerdinus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Mam do was pytanie .

Co możecie mi powiedzieć o tej płycie głównej ?

Kolega ją sprzedaje, nie wiem ile za nią powiedzieć bo nigdzie jej nie mogę znaleźć .

Dobra płyta ?

Jest na niej możliwość OC ?

Jak się sprawdza o ile ją ktoś ma ?
Cena ?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3648#ov
Specyfikacja na stronie producenta .

Czekam na informacje .

Opublikowano

Dobra płyta. 12 fazowa, dobrze chłodzona i całkiem dobra technologicznie sekcja zasilania na pewno dobrze się sprawdzi przy overclockingu. Zależy też jaki masz procesor, bo jeśli jakiś z k (np. i5 2500k albo 3570k) to jak najbardziej się przyda taka płyta. Pamiętaj, że jeśli bierzesz tą płytę to ten procesor jak powiedziałem musi mieć możliwości OC i musi być dobrze chłodzony. Jak masz bardzo dobre chłodzenie (napisz jakie) to spokojnie zrobisz na i5 2500k na tej płycie 5GHz spokojnie, 6GHz też byś zrobił ale może się już za bardzo grzać.

Zaoferuj mu 350zł, ale nie kupuj na razie tylko napisz jaki masz procesor, zasilacz, ram oraz chłodzenie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Intel I5 2500k 3.3GHZ .

Ram: Patriot Viper III Black Mamba 8gb 1866mHz

SilentiumPC Gladius M40 Pure Black ATX/USB3.0/SSD ready/3x120mm - takie chłodzenie - stock z budy ;]

edit .

Za 250-300 bym te płytę urwał spokojnie, pytanie czy jest to opłacalne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...