Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraft

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym się dowiedzieć czym może być spowodowane to że muszę z 10/20 razy kliknąć ikonkę minecraft zanim się włączy i jak włączę tego minecrafta to klikam na serwer i na ts ludzi mi mówią że graja a mi serwer się wyłącza i muszę z 10/15 razy klikać Join . i tak od tygodnia reinstalowałem Minecrafta i dalej to samo . Nudzi mnie i wkurza to że co chwilę musze to robić i codziennie z KILKADZIESIĄT RAZY! pomoże mi ktoś to ogarnąć ? Daje Like !

Opublikowano

To kup mi minecrafta : ) nie pochodzę z bogatej rodziny więc dla mnie to kłopot kupić coś w co bym grał max miesiąc a wydał na to prawie 100zł ;) więc czekamy dalej a twoja odpowiedź nie jest w ogóle na temat :)

Opublikowano

Osobiście nie popieram piractwa. Jak ściągam jakąś grę, to tylko po to żeby przetestować czy warto kupić i kupuję. Jak nie masz kasy - nie graj, bo tej gry nie masz.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Kwestia pirackiego minecrafta, albo zbugowanych plikow. Polecam pobrac jakas starsza wersje i zaktualizowac do najnowszej. Nie powinno byc problemu.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...