Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komp.

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Elo

Chce kupić nowego kompa za cenę 2000 tyśie +/- 50 zł

Chcę kompa do gier żeby mi na wyskoich/ultra śmigało zajebiście wszystko

Bo na moim 8,5 letnim złomie mnie czasem chuj strzela i jak kiedyś wezme kurwa siekiere to bedzie kurwa rzeznia i beda tylko elektordy latały, strasznie mnie on wkurwia... jak np. włacze fejsa i yt to takie lagi że mi już się odechciewa .. a procesor z epoki kamienia łupanego nadaje się do muzełum jakiś amd jedno rdzeniowy 1.6 ...

Co posiadam :

Dysk 320 gb pod sata. ( wyciągnięty z mojego starego lapka )

UWAGA: moje pytanie jest takie bo on jest małych rozmiarów dł: 10 cm i szer. 7 cm, posiada normale mocowania z boku. Chodzi mi o to żeby się dało jakoś przykręcić w tej obudowie gdzieś będzie taka możliwość :) .

Dzięki wielkie ziomale ^^

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

dodam tylko że najlepiej jak by jakieś i5 się znalazło bo jednak co 4 rdzenie to 4 dobre jaja, a coraz więcej nowych gier będzie je wykorzystywało :P

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

jakieś ewt. możliwości oc ma ten procek ?

Jak bez oc to to boxowe od intela starczy no nie ?

I Bardzo bym prosił jeżeli ma ktoś tą obudowe sprawdziłczy jest jakieś miejce żeby przykręcić taki dysk ( wymiary w 1 poscie )

bo mam obawy co do tego

Opublikowano

jakieś ewt. możliwości oc ma ten procek ?

Jak bez oc to to boxowe od intela starczy no nie ?

I Bardzo bym prosił jeżeli ma ktoś tą obudowe sprawdziłczy jest jakieś miejce żeby przykręcić taki dysk ( wymiary w 1 poscie )

bo mam obawy co do tego

Tak, obojętnie co to by nie był z HDD, to jakoś go ulokujesz. Buda to tylko kawał blachy :DD

Na ładne O/C to nie ten budżet.

Opublikowano

Jakiegoś oc zajebistego się nie spodziewam ale coś podkręcić jednak było by dobrze.

Jeśli takie masz zdanie co do dysku no to dzięki uspokoiłeś mnie troche :P

Ogólnie bf3 na ultra odpali ? :P

mam nadzieje że Gta 5 na jakiś chociaż wysokich/średnich zagram nie mówie o ultra, chciałbym zagrać bo jestem " maniakiem gta " ;P

@ edit

sprawa zasilacza, coś ten TT mnie nie przekonuje nie lepiej jakiś deus 500 pierdyknać ?

mam zaufanie do deusa kilku kumpli ma go + dobre opine ;) a ogólnie to nie jestem taki ciemny w kompach i trochę sie znam :P

Opublikowano

Co do dysku kup nakladke specjalną wtedy dysk 2, 5 masz jak 3, 5 i możesz go spokojnie do kompa wkładać

Tu masz takie przykladowe. http://www.komputronik.pl/product/49984/Akcesoria/Kable_i_adaptery/Sanki_2_5_do_montazu_w_zatoce_3_5_.html

O dzięki napewno się przyda wielkie dzięki na info ;)

A jebnij i deusa nawet lepszy ;)

Bierz 600W, bo to tylko 20zł więcej, a zapas mocy duży.

a co sie bede jebne se nawet 1000W ;p

Nie no serio wezme tego 600 w, na zasilaczu nie ma co oszczędzać ;p

Opublikowano

@ reff

Dobra narazie niestety nie zamówie tego zestawu, z powodów prywatnych pieniądze te byłem zmuszony przeznaczyć na co innego, będę miał je spowrotem za 1,5 msc. Czy za ten czas ceny się zmienią ? czy wtedy brać ten sam zestaw co jest wyżej a raczej to załorze nowy temat.

Przepraszam za kłopot i nie odbierajcie tego że ja sobie jaj robiłem czy coś naprawde musiałem je chwilowo przenaczyć na co innego, będe je miał tak jak pisałem za 1,5 msc więc napisze nowy temat...

Można zamknąć temat.

Opublikowano

@ reff

Dobra narazie niestety nie zamówie tego zestawu, z powodów prywatnych pieniądze te byłem zmuszony przeznaczyć na co innego, będę miał je spowrotem za 1,5 msc. Czy za ten czas ceny się zmienią ? czy wtedy brać ten sam zestaw co jest wyżej a raczej to załorze nowy temat.

Przepraszam za kłopot i nie odbierajcie tego że ja sobie jaj robiłem czy coś naprawde musiałem je chwilowo przenaczyć na co innego, będe je miał tak jak pisałem za 1,5 msc więc napisze nowy temat...

Można zamknąć temat.

Za 1,5 miesiąca raczej ten sam, aczkolwiek już blistko wtedy do Haswella będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...