Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zbudować?

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

savepp.png

Jak widać mam już dom pod ziemią i obok jest zagroda na zwierzaczki. W domu mam już magazyn i będę budował farmę zboża, marchewek, trzciny, i innych rzeczy do posadzenia.

Co mógłbym jeszcze zbudować? Przed domem mam sporo miejsca i nie wiem co mogę z nim zrobić :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Chodzi mi o bardziej normalne pomysły xD Żeby pasowały do tego domku - małe i dobrze wykonane ;3

surprise motherfucker

Opublikowano

Na zewnątrz nie mam pomysłu , ale może zbuduj sobie Mob-Grinder'a żebyś miał dużo expa i automatyczna kolejkę która prowadzi np. na jakąś wyspe na której możesz 2 domek zbudować xD

Opublikowano

Przy domku zostane jaki jest teraz, co do mobgrindera to znalazlem juz kilka spawnerow wiec zrobie sobie expiarke ;3 i dzieki za pomysl z jakas kolejka napewno zrobie, ale nie do jakiejs wyspy tylko do kopalni i gdzies tam jeszcze, ale nie wiem gdzie ;>

surprise motherfucker

Opublikowano

Zbuduj generator cobbla,nieskończone źródełko i wszystko co potrzebne do życia

Mam fajny pomyśl zrób zielarnie :P

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

omuruj hatę i zrób mechanizmy obronne i dawaj na poziom hard :D

=================================================================================================================

Zapraszam na Kanał YT: http://www.youtube.c...x2r0TZdXev5iGNA

=================================================================================================================

Opublikowano

Na tym zdjęciu, po prawej stronie jest idealne miejsce na jakiś pomnik lub wieżę, nie sądzisz ? :)

@EDIT
A przed tą górką na prawo od zagrody również jest świetne miejsce na szklarnie na Twoje zborze, marchewki itd. ;) Wejście na górkę możesz poprowadzić ścieżką o szerokości x3 na prawo od górki jaki patrzy się na to zdjęcie czystym stonem, brickami stonowymi lub też gravelem. Schodki raczej ze stone bricków, bo moim zdaniem są najładniejsze, ale każdy ma swoje gusta :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...