Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wchodzenie 'na vanishu'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest pewny plugin. Który to ukrywa. Chyba nazywa się nChat (ogólnie to plugin od czatu) i w configu jest tam linijka Player Joined To Game czy coś takiego i może spróbuj to po prostu usunąć ?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

@UP Ale mu chodzi żeby nie było widać tylko gdy admin wchodzi ;_;

Co do tematu to na pewno jest taki plugin lecz niestety nie znam i nie mogę ci go podać lecz może znajdę :P

Opublikowano

Siema, stworzyłem dla Ciebie taki plugin o jaki ubiegasz :D

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Polega na tym, iż gdy pewna osoba posiada OP, to nie widać napisu, że ta osoba dołączyła do gry.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Plugin testowany u mnie i działa. Jak dla mnie 30 sekund roboty :O

Link w załączniku :)

Dla potrzebujących skan :_: https://www.virustotal.com/pl/file/3a043083eed409104f621fb26969f76242b78146864b94f055a64e573839a5fd/analysis/1365531292/

opjoinshower.rar

Opublikowano

Vanish no Packet spróbuj albo EInvisible, coś takiego samo znikało te wiadomości z tego co kojarze ;p

@edit: za późno, kolega już podał własny plugin. Gj ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...