Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Adc na rankedy

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Który adc jest najlepszy na solo q waszym zdaniem ? Próbowałem grać wszędzie ale najlepiej mi się gra na adc tylko nie mam pojęcia kto będzie najlepszy do grania na solo. Myślałem nad vayne ale sam nie wiem.

Opublikowano

Vayne i Miss Fortune oraz Caitlyn

+ wszystkie te adc są dobre w late game

+ Caitlyn może w TF dobić killa z ulta

+ Miss Fortune obszarowy ult do TF

+ Vayne strasznie łatwo się gry carruje

- Caitlyn i Vayne potrzebują dobrej farmy żeby coś zrobic bo Miss Fortune ulti w tf i to jest jej rola ;d

Opublikowano

Vayne bo kosa w late, true damage + stun. wczoraj nią pente zaliczyłem mając staty bodajże 4/7 więc nie potrzebuje ogromnego feeda a i tak jest dobra ;)

Opublikowano

A jak grasz na jakieś niskiej dywizji i chcesz wykerować to chyba najlepszymi championami do tego są Draven i Twitch - straszna dominacja w early game przeciwnicy na tym poziomie zwykle już tracą chęć do grania jak widzą sfeedowaneg'o draven'a albo twitch'a i poddają w 20 ;) Vayne+Nunu to też potwór do kerowania ;)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

mało kiedy gram rankedy adc ale jeżeli musze to mam 2 pewne picki

caitlyn - fajna kosa , jej zaasieg mówi wszystko , łatwa farma , swietny haras , utrudniasz przy tym przeciwnemu adc farme bo bd bał sie dostać czy z "q" czy z auto ataku.

vayne -maszynka do zabijanie w late , głównie jak nia gram na lini to szału nie ma ale kocham ją w tf-ach

fajnym pickiem jest varus -mój pierwszy adc(nie licząc syfu "Ashe")którym rozegrałem dziesiątki gier .

myśle że najlepiej carrować gry tym kim grasz najlepiej .`

Opublikowano

Moim zdaniem każdy ADC jest łatwy na rankedy. Każdym łatwo można wycarrować gre, lecz zawsze dobiera się ADC do supporta/teamu.

Nie prawda, nie pójdziesz teemo na ranki chyba nie? Ważna jest przydatność danego champa w teamie np:

vayne-stun, niewidka, pr dmg

mf- 2 slowy, dziki ulti

varus- unieruchomienie, slow

draven- slow, odrzucenie, dzikie dmg z q

Vayne bo kosa w late, true damage + stun. wczoraj nią pente zaliczyłem mając staty bodajże 4/7 więc nie potrzebuje ogromnego feeda a i tak jest dobra ;)

Jak patrze na twoją sygne to już wiem na jakim grasz poziomie.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Nie prawda, nie pójdziesz teemo na ranki chyba nie? Ważna jest przydatność danego champa w teamie np:

vayne-stun, niewidka, pr dmg

mf- 2 slowy, dziki ulti

varus- unieruchomienie, slow

draven- slow, odrzucenie, dzikie dmg z q

Jak patrze na twoją sygne to już wiem na jakim grasz poziomie.

MF ma tylko 1 slowa.

@TOP

Ezreal/Graves z Taricem. Coś co wyjdzie z linii 5/0. :) Taki graves + taric sa w stanie na 6 lvl już zbić adc przeciwnemu całę hp na combo, ale ja na Twoim miejscu bym nie uczył grać sie jedna postacią np wymasterujesz Vayne oni picką Gravesa/Dravena i co? Staraj się dobierać adc do teamu/ counterować ich adc jeśli masz możliwość.

Opublikowano

możesz grać kurde nie wiem kim jak masz zajebistą pomoc (support) to każdym adc zrobisz 2 trupy do 6lv . A skończysz na zabijaniu tanka w 2sekundy.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...