Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Super-Speed, Martial Arts

Gość DayderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym wiedzieć dwie rzeczy:

1. Jak niektorzy robia ze gdy maja super speed to zamiast takich piorunów to np. czerwone tlo sie rozmazuje?

2.Jak zdobyc w martial arts takie pazury jak mial WolfVerin(chyba tak to sie pisalo)

Daje +

Licze na szybkie odp.

Opublikowano

pazury volverina to styl rękawic Tech Ninja możesz je dropnąć w początkowych misjach / co do super spida :D normalnie przyśpieszasz wciskając f ale możesz być szybszy wybierasz w powers -> super speed --> speed force (działą po wciśnięciu Num Lock) a jak chcesz wysoko skakać wybierasz jeden niżej -> Inertial Flywhell (wciskasz 2 x spacje ) :)

Opublikowano

@up

Bardzo dziekuje za odp. napewno skorzystam.

Pytanie Do Wszystkich Jak I Do @up

Jezeli chce wybrac mentora super man, martial arts, gadgets to jakie przemieszczanie sie wybrac fly czy super speed.

Zaczyna mnie kusic super speed ale podejrzewam ze pozniej bede mial trudnosci pomoze kto?

Opublikowano

sposób poruszania się nie jest ważne :) latanie jest proste i bardzo bobre sprawdza się wszędzie , super speed na początku jest trudny do opanowania ale jak si enauczysz skakać :) no i super speed świetnie się sprawdza na arenach pvp :)

Opublikowano

@up

thx za odp. wybiorę super-speed:)

A i drugie pytanie czy tylko mi sie gra nie chce odpalic dzisiaj?

Opublikowano

@sasssori

A moglbys mi powiedziec w ktorej mniej wiecej misji odblokowuje sie te tech ninja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...