Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie Najlepsze:)?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaniedlugo kupuje za 19k funds L85A2 i zamierzam także dodac dodatki do tej oto broni , tylko nie wiem jak. Mam nadzieje ze cos mi doradzicie:). Powiedzcie jakie najlepsze w BF sa dodatki do L85A2 napiszcie takie nazwy jak w bf , i wyjasnijcie dlaczego mam takie miec.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Lufa precyzyjna celownik m145 kolba nemezis/taktyczna magazynki viperki (kolba ze wskazaniem na nemezis, bo jak nie masz jej to dupa na dalekie dystanse po 1 kuli bd musiał walić)

Jak na krótsze/średnie to reddot, viperki taktyczna predator.

Tu masz ss z 1szego buildu :P (dopiero rozgrzewka)

wp95wda3dd85.png@Edit.

Właśnie widzę, że nie masz nemezis to kupowanie l85 raczej mija się z celem.

Ja na twoim miejscu bym brał famasa, bo bieganie z l85 na bliski/średni dystans mija się z celem, bo od tego jest famas.

Do tego jak nie masz lvl a nie masz to za 19k samej l85 nie kupisz a co dopiero dodatków do niej -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

tak jak pan UP napisa.... nie kupuj 85 bo to gówniane będzie bez nemezis ...

YAY

Opublikowano

Ile kosztują najlepsze dodatki do dowolnej broni? I nie rozumiem tej części zdania surasmena ''Do tego jak nie masz lvl a nie masz to za 19k samej l85 nie kupisz a co dopiero dodatków do niej'' , przeciez jak pisze odblokuj i kup to pewnie o to chodzi , że za 18999 (Tak tam pisze, taka cena) kupujesz ta bron na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...