Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PPRZEJSCIA

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, edytuje klienta i mam problem z czerwonymi przjesciami między mapami a dokładnie chodzi o to że nie wiem gdzie te przejscia czerwone moydfikować. Który plik za nie odpowiada ?

Opublikowano

Nie wierze że to jest takie trudne i nikt tego nie wie... ludzie pomóżcie. Dam limit lajkow przez tydzien za pomoc :D

Opublikowano

jest to "npc" w mapie po stronie serwera patrzysz jaki on ma id i szukasz w navi. Tam edytujesz;P

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Działa, tak jak obiecałem dostajesz ode mnie limit lajkow przez tydzien :D

A jeszcze mam jeden mały problem: jak umieszczam portal w npc to portal jest jak by niewidzialny, nazwa jest i jak wchodze w niego to przenosi ale nie ma tej czerwonej poswiaty i w ogole tego czerwonego portalu. Wie ktoś o co chodzi ?

Opublikowano

bo to chyba dodaje się podczas robienia mapy :P chyba.... nie jestem pewien. A może lepiej npc postawić ?;p

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Wolałbym te portale, coś tam pokombinuje. Wydaje mi się że ten portal to może być object tak budynki albo drzewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...