Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie, mogę zostać sponsorem, serwera MU.

Wymagania:

Ukończone pliki // ew. 70%ukończenia+

16 lat+,

TS3,

Mikrofon...

Dobry kontakt,

Trochę rozumu.

----

Dużo nie wymagam jak widać, no poza serwerem, który musi być doskonały.

Serwer będzie w mojej sieci serwerów.

Zostajesz H@, sam sobie dobierasz adminów, moderatorów, itp.

----

Kontakt pw.

---

Trzymaj się mniej, więcej wzoru:

TS3: tak/nie

itd...

Oraz, parametry serwery, które sobie widzisz, np:

2/4/8/16/32/64 GB RAMu

Procesor~~ coś w przybliżeniu, ile rdzeni, moc itd.

Łącze- 100/1000 mbps.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Witaj . mam ciekawy projekt dotyczacy serwera Pliki Premium wszystko praktycznie gotowe

TS3: tak

itd...

Najlepiej Windows 7 moze byc cos innego

Ram :8

Procesor~~ 2 rdzenie 2.1

Łącze- 100/1000 mbps.

Jak bys Mógł zostaw jakis kontakt gg pozdrawiam
@Night

More Power MuOnline

Opublikowano

Witaj . mam ciekawy projekt dotyczacy serwera Pliki Premium wszystko praktycznie gotowe

TS3: tak

itd...

Najlepiej Windows 7 moze byc cos innego

Ram :8

Procesor~~ 2 rdzenie 2.1

Łącze- 100/1000 mbps.

Jak bys Mógł zostaw jakis kontakt gg pozdrawiam

@Night

Ten sprzęt starczy na ponad 1000 online i będzie nieźle kosztował, do tego do plików premium poza licencja trzeba płacić swojego typu miesięczny abonament.

Nie ważne czy to IGCN, czy TTeam bądź ACGT, wszystkie te pliki sa drogie, razem z serwerem tego pokroju będą kosztować masę kasy. Nie lepiej postawić kilka mniejszych subserwerow ? Poza tym z tego co widziałem ostatnio stawiasz już serwer? Nie wyszlo?

Przede wszystkim żeby serwer miał graczy musi być długo terminowy. Aby był długoterminowy trzeba go dopieścić i dopasować do potrzeb graczy (a wiec i rynku), obecnie serwery to klepaczki exp i nic poza tym, z pewnością dobry serwer low ratę, na dobrych pewnych plikach, z mocna waluta zen miał by szanse zaistnieć (od dłuższego czasu szukam dobrego serwera i te low rate są najbardziej oblegane).

Jak coś napisałem Ci pw.

Opublikowano

Night112233 widać że gówno wiesz :P . Taka maszyna na 1000 online spokojnie wystarczy. Ale tak naprawde wątpie że znajdzie się osoba która to dobrze zagospodaruje i wykorzysta, Każdy się zna a tak naprawde nic nie potrafi. Sądząc po wypowiedziach nighta na forum - troche tandetne i z ortografami będzie to ujowy serwer^^. I jeszcze się w czasie przenosi.

Po za tym strone pod serwer mu , zrobił na jakimś internetowym generatorze stron^^ - która nia ma żadnych funkcji.

Może będziesz konta ręcznie zakładał?^^

http://mysteriousmu.wix.com/asdasd

Miłej współpracy^^

Opublikowano

Night112233 widać że gówno wiesz :P . Taka maszyna na 1000 online spokojnie wystarczy. Ale tak naprawde wątpie że znajdzie się osoba która to dobrze zagospodaruje i wykorzysta, Każdy się zna a tak naprawde nic nie potrafi. Sądząc po wypowiedziach nighta na forum - troche tandetne i z ortografami będzie to ujowy serwer^^. I jeszcze się w czasie przenosi.

Po za tym strone pod serwer mu , zrobił na jakimś internetowym generatorze stron^^ - która nia ma żadnych funkcji.

Może będziesz konta ręcznie zakładał?^^

http://mysteriousmu.wix.com/asdasd

Miłej współpracy^^

I tu powiem, ty się gówno znasz, mimo łącza ~1 Gbps, procek nie wytrzyma tyle.. z 600-800, ale nie tysiąc.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Witam , oferta jest dalej aktualna ? Jeżeli tak :

TS3: Tak.
Paramety: od 2-8gb ram .

Procesor: 2x.2.4

Łącze- 100/1000 mbps.

Mam bardzo dobre pliki seasounu 4 nad którymi pracowałem sporo w mojej karierze ;> . Odezwij się na pw jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany. Tam podam więcej szczegółów albo dogadamy się na teamspeaku.

Opublikowano

Night112233 widać że gówno wiesz :P

. Taka maszyna na 1000 online spokojnie wystarczy. Ale tak naprawde

wątpie że znajdzie się osoba która to dobrze zagospodaruje i wykorzysta,

Każdy się zna a tak naprawde nic nie potrafi. Sądząc po wypowiedziach

nighta na forum - troche tandetne i z ortografami będzie to ujowy serwer^^. I jeszcze się w czasie przenosi.

typie ja nie wypowiadam się na twój temat bo jesteś dla mnie pajacem :) pajacuj sobie na pajacyk.pl a nie wpieprzasz się w sprawy których nie masz pojecia weś wylącz komputer i wyloguj się z mpcforum.pl znawco od muonline :) ja siedze w tym od 2000roku jeśli popytaj expertów takich jak misiek4ever , rabbit,oski napewno odpowiedzą ci to samo szkoda mi czasu wypowiadać się takim pajacom a co do 1000 online to na dedyka byś musisz wydać 1000zl żeby na s6 bylo 1000 online jeszcze 1 procek nie gra roli liczy sie Ram i szybkośc internetu

More Power MuOnline

Opublikowano

Night112233 może wiesz to i owo na temat MuOnline, lecz z gramatyką i podstawą składania zdań to ty masz problem -_- cytat :(bo jesteś dla mnie pajacem :) pajacuj sobie na pajacyk.pl oraz kawałek dalej ''wypowiadać się takim pajacom'') - masło maślane śmiem rzec... do tego jeszcze wynik ograniczonego słownictwa -_-

Co do tematu : sądzę że osoba która tutaj oferuje swoją pomoc powinna mieć trochę więcej wymogów, widząc jak bardzo kontrowersyjną oraz nierozgarniętą osobą jest ''Pan'' Night112233

narutot.png
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...