Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Wybrać ;)?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie masz koby nemezis to kicha będzie... ^^ ja ci jednak poecam famasa... czemu? na średni/may dystans broń the best ... a z 85 tyko camp camp i camp.... ^^

YAY

Opublikowano

Famas rules, na średni bliski i daleki z m145. Famas + nemezis + vipery + m145 + predator i mozesz byc kamperem

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

facepalm.gif Uczepiliście się tej kolby nemezis,a ona nie jest taka zajebista po główkujcie,bo jest o wiele lepsza kolba i do tego nie traci się dmg,ale z jednej strony chwała za to,że prawie nikt nie używa tej lepszej kolby.

Opublikowano

nemezis to najepsza koba do famasa/QBB/85... -,- epszej nie ma ... xD nie rób jaj se z udzi xD

jak nie masz nemezis to kupuj famasa ...

YAY

Opublikowano

Szczerze naprawdę nie robie sobie jaj z ludzi,bo ja sam ogólnie mam nemezis i niestety,ale jest gorsza co mam obecnie inną.I nemezi leży nie używana.

A jeszcze do celownika m145 to już ogólnie całkiem kiepsko się sprawowała kolba nemezis i do tego jeszcze mniejszy dmg.

Opublikowano

Jak dla mnie nemezis do M145 najlepsza... To jest celownik do precyzyjnych broni, prawie jak lunetka snajperska. Czyli potrzebny jak najmniejszy odrzut = nemezis. A strata dmg nie jest wcale taka duża.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra, tylko weź pod uwagę to, że precyzyjna jest dobra tylko do broni medyka w stylu Qbb, a l85 to już całkiem inna bajka, więc nie siej mi tu proszę zamętu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ludzie , prosze o tylko jedna odpowiedz . Jakie znacie najlepsze dodatki do L85A2 i FAMAS. Czy np: Famas bedzie lepszy od L85A2 z najlepszymi dodatkami czy na odwrot. Nie wiem co to Nemezis, poniewaz nie ma rzadnej kolby czy cos tam o nazwie Nemezis (chyba) Sprawdzalem i nie ma.Jak jest to przepraszam za nieporozumienie i powiedzenie mi gdzie moge zobaczyc jej staty .

Opublikowano

nemezis zostaa wycofana i nie można jej jak narazie kupić... najepsze dodatki to magazynki viper + predator + taktyczna czy tam thunderbot .... famas będzie da cb epszym wyborem bo 85 nie opya się bez nemezis ....

YAY

Opublikowano

na razie nie, chociaż nwm czy nie idzie dostać w zrzucie dodatków NIE WIEM.

Do l85 precyzyjna, m145, vipery, taktyczna.

Do FAMASA predator, reddot/m145, vipery i kolba wedle uznania...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Uzupełnię post UP bowiem w zrzucie nie da się zdobyć kolby nemesis, co do dodatków to do famasa predator, celownik wedle uznania bo ja np. wolę holo od reddota a podobno reddot lepszy, viper, kolba taktyczna ew thunderbolt

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...