Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Kacp5559

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj parametry swojego komputera... weźmiesz 8 tys GB a komp tego nie udźwignie więc zastanów się co piszesz WoT nie będzie ci chodził jedynie na karcie graficznej to zależy od ramu i procka tak samo

Opublikowano

Ja bym ci polecił

XFX HD6870 1GB 900Mhz 256 PCI-E GDDR5 HD-687A-ZHFC.

Niestety nówka to wydatek 600zł ++ Ja ją wytargowałem za 450 ; ) Nówkę ze hurtowni ; ) Jak by co to bym polecał tą kartę

Opublikowano

Jeżeli posiadasz płytę główną z PCI X16, zasilacz z 550W to możesz kupować Radeona 6870 albo GTX560Ti, z tym, że 560 to już wydatek rzędu 500-600 zł a Radeon z 450-500.

W testach oczywiście GTX wychodzi lepiej, ale to już kwestia kwoty, którą chcesz przeznaczyć. Obie karty są bardzo dobre.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Nie znam się na kartach, ale jak masz zamiar grać w wot-a i chcesz nową karte graficzną, to możesz się troszke wzbogacić w wocie przy okazji jej kupna :) A mianowicie chodzi mi o to: http://www.nvidia.pl/object/free-2-play-bundle-pl.html

To zależy od stanu majątkowego i pieniędzy przeznaczonych do tego.

Aż mi się rymło.
Promocja zaczyna się chyba od GTX 650, a ona jest kijowa. Jeżeli już coś to 660, a jak nie starczy to odpuść sb.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...