Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trybunał (punish punish punish punish itd)

maksymil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak można komuś zepsuć przyjemność dzięki reportowi i punish kidom...

Ja dostałem już 2 ostrzeżenie, ok 400 honorów w pizdu i blokada na chat z powodu kilku złych gier...

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/case/439647/#nogo

1gra: siostra odpaliła rankeda...

2gra: zła gra no i lagi, zdarza się

3gra: master fednął fizza no i cały czas ks, nazwałem go trollem i 2 reporty

4gra: 4 ludzi w teamie miało basen zamiast głowy, wyżaliłem sie i reporty...

5gra: troll taric jako supp ,praktycznie nie wiedział co to stun, i że nie powinien farmić...

Jak widać system trybunału jest do <to na czym się siedzi> a Riot ma to gdzieś. I pomyśleć ,że tyle kasy wydałem na tą grę, tak się starałem o pkt honoru a teraz wyzerowane, bany na chacie, ostrzeżenie i pewnie za niedługo kolejne reporty...

Zapraszam do wyrażenia swoich opinii na temat trybunału.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Udyr [00:17:34]

facking feeder

myślę że za to dostałeś blocka, bo nikt nie jest "facking" tylko po prostu samo feeder wystarczy. Poza tym z Twoją siostrą to tylko i wyłącznie Twoja wina, więc tak, należało Ci się. Ogólnie spamujesz, i to "gg easy" w ostatniej grze, mimo tego że przegrałeś (???), mnie dobiło. I gdzieś tam tą Nidalee napisałeś "4/9 noc", podczas gdy ty masz 2/13..

Co i tak nie zmienia faktu że trybunał to shit, Vman7 dostał bana za to, że napisał na chacie "i'll report u guys" i wszyscy team mate'ci dali po 3/4 reporty.

@2down

No to za nerwy dostałeś bana, bo to tylko gra, służy w celach rozrywkowych a nie walce o życie przed kompem i pisanie każdemu 15 razy że ma reporta i jest trollem,

Opublikowano

@2up

Nerwy różne rzeczy potrafią zrobić. W tej grze Ashe o mało co nie roziwałilem klawiatury o monitor...

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być banów za wyzywanie, tyle. Ktos gra jak ostatnia pizda i przegrywasz przez nią gre, to bana kurwa nie dostanie, bo za co, że słabo gra? A jak się taka pałę wyzwie, to od razu debile zarzucają reportami, i nara. Kretynizm.

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być banów za wyzywanie, tyle. Ktos gra jak ostatnia pizda i przegrywasz przez nią gre, to bana kurwa nie dostanie, bo za co, że słabo gra? A jak się taka pałę wyzwie, to od razu debile zarzucają reportami, i nara. Kretynizm.

Dlatego został wprowadzony system "blokowania czatu", żeby ograniczać swoje emocje.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Trybunał to banał bo wszędzie jest punish, lawl.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wiesz słabo gra ... Niektórzy są poprostu debilami i kupują postać 1gra i ranked... Po kupnie postaci powinno być że 3gry na botach potem unlock na normalne i tam po 10 na ranked, co i tak jest mało... Co nie zmnienia faktu , że jak ktoś gra pomoc i kradnie farmę adc, czy na jungli nie gankuje, poza tym ja już wiem że przegram w oknie wyboru postaci jak każdy bierze np . Same papiery , a wróg ma chociaż 1 bruislera.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

1. Miała tyle asyst że nie wiem o co ci chodzi...

2. Masz gorsze staty niż siostra, ale nadal te asysty podchodzą pod pomoc teamowi tak więc nie za to.

3. Nic

4. Za to zgłoszenie dostałeś punish słusznie...

5. Płaczesz a staty masz uber...

League of Legends

Opublikowano

Tak tylko że są gracze ,którzy SPECJALNIE umierają, wyzywają cała grę on niewiadomo czego, nie grają zespołowo, afkują i to są ci najgorsi. Zakładam ,że wy też nie jesteście idealni. Ja prawie w wszystkich grach okazuję kulturę itp., ale czasami się już nie da wytrzymać lub piszę na żarty. Chyba przerzucę się na dote jak tak dalej pójdzie...

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Tak tylko że są gracze ,którzy SPECJALNIE umierają, wyzywają cała grę on niewiadomo czego, nie grają zespołowo, afkują i to są ci najgorsi. Zakładam ,że wy też nie jesteście idealni. Ja prawie w wszystkich grach okazuję kulturę itp., ale czasami się już nie da wytrzymać lub piszę na żarty. Chyba przerzucę się na dote jak tak dalej pójdzie...

Jak nie potrafisz opanować emocji to nie graj w tą grę bo psujesz ją innym i tyle.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

2up: Nie potrafiłeś opanować emocji = lost + report

Flame tylko pogarsza sprawę podczas gry, a potem jeszcze bana możesz wyłapać. Dlatego jeżeli wkurzasz się lepiej usiąść na ts z kimkolwiek i tam flamić, pogadać, wyżalić się na swój team, ale nie flamuj graczy na czacie bo grają gorzej i jeszcze dostajesz słuszne reporty.

League of Legends

Opublikowano

Też robiłem tą sprawę i kliknąłem "Punish" sorki ziomek ^^

Ps. Trybunał to kupa, 90% osób nie czyta/ogląda spraw tylko czeka na koniec czasu i klika ukarz bo nic za to się nie dostaje.

Opublikowano

W 3przypadkach przejebali przez cb, w kazdym przypadku wyzywales lub flejmowales. Czego ty sie spodziewales bo napewno nie oklaskow. Ban 100% sluszny akurat w tej sprawie trybunal dobrze zrobil. Po drugie czemu ty sie tak denerwujesz? To tylko gra.

sstwc.jpg

Opublikowano

Czyli jak można komuś zepsuć przyjemność dzięki reportowi i punish kidom...

1gra: siostra odpaliła rankeda...

2gra: zła gra no i lagi, zdarza się

3gra: master fednął fizza no i cały czas ks, nazwałem go trollem i 2 reporty

4gra: 4 ludzi w teamie miało basen zamiast głowy, wyżaliłem sie i reporty...

5gra: troll taric jako supp ,praktycznie nie wiedział co to stun, i że nie powinien farmić...

Zapraszam do wyrażenia swoich opinii na temat trybunału.

1. Przegrałeś z własnej winy :) I przy okazji dokopałeś Irelkę, która jakiś poziom reprezentowała i chciała to wygrać.

2. Lagi rozumiem, ale tu też słabiutkie ratio.

3. Mówisz, że fednął a mimo wszystko ma mniej deadów od ciebie, do trolla mu bardzo daleko.

4. Trafiłeś na rosyjskich braci, ale i tak przesadziłeś z flejmem.

5. Berserki na taricu xDDD beka

Ogólnie to zarobiłeś 13 reportów przez 5 gier, flejmowałeś, underfarmiłeś i dosyć feedowałeś. Jak na moje bystre oczko punish słuszny B)

Opublikowano

Moim zdaniem obecny system karania jest beznadziejny. Opiera się tylko na ilości głosów na tak/nie.. Powinien jeszcze to sprawdzać jakiś koleś z RIOTU, a nie z automata :/ W dodatku ten chory report za wulgarny nick, gdy w trybunale nie widać nicków <3

Opublikowano

Nie widzę niesłuszności w tej decyzji. W 1 grze miałeś ok staty, ( tak pierdolone kid'y jeżeli ktoś ma 25/18/5 to jest feederem (i nie mówię o nim ) ). Ban słuszny ale... Wiecie czym jest Pomaganie Drużynie przeciwnej? Ci z trybunału też nie wiedzą. Jeżeli ktoś zdradza pozycje swojego teamu przeciwnikowi, albo WCHODZI POD TURRETA i DAJE KILLE. To nie jest padanie na fizza, który dostanie za niego 20 golda, mając rabadona w 10 minucie i dive'ując z 5 % hp naszego nieszczęśnika. Winić trzeba ( o ile ktoś prosił team o pomoc ) sojuszników

graphic.png

Opublikowano

Też robiłem tą sprawę i kliknąłem "Punish" sorki ziomek ^^

Ps. Trybunał to kupa, 90% osób nie czyta/ogląda spraw tylko czeka na koniec czasu i klika ukarz bo nic za to się nie dostaje.

a co by bylo gdyby sie dostawało.. wtedy jeszcze wiecej ludzi by tyulko klikało

xxx

Opublikowano

wiesz słabo gra ... Niektórzy są poprostu debilami i kupują postać 1gra i ranked... Po kupnie postaci powinno być że 3gry na botach potem unlock na normalne i tam po 10 na ranked, co i tak jest mało... Co nie zmnienia faktu , że jak ktoś gra pomoc i kradnie farmę adc, czy na jungli nie gankuje, poza tym ja już wiem że przegram w oknie wyboru postaci jak każdy bierze np . Same papiery , a wróg ma chociaż 1 bruislera.

hahaaha ktoś po kupnie postaci gra na botach? Wystarczy wejść na boty wziąć byle co i masz gwarantowane 20/0. Tak sie grać nie nauczysz..

@Top

jak widziałem te zgłoszenia to nie masz co płakać. Ale potwierdzam, trybunał to gówno i tam lecą same ukarz bo nawet nie czytają spraw tylko od razu do stat

Opublikowano

Rozumiem ,że ban słuszny, ale w większości gier jestem bardzo kultularlym człowiekiem. A ludzie i tak dawają reporty bo nie umią przegrywać i przyznać się do tego, że to ich wina. Tak samo jak w 1 grze, wywaliłem siorkę i starałem się to odrobić, ale jak już coś miałem to wpadała uberkox Irelia i wszystko ks ,a za asysty miałem mało golda. Co prawda te itemy Irelii to porażka, bo na początku kupowała tylko AD i Attack Speed i zamiast zniszczyć Nexusa wolała spróbować zrobić solobarona. Oczywiście wina moja bo mialem najgorsze staty, mimo ,że się starałem. Wtedy ogólnie miałem nienajlepsze dni, złe rzeczy się działy w rodzinie i przechodziło to na grę mimo mojej woli. Wiem ,że może warto byłoby odstawić grę ,ale nie miałem nic innego na kompie a chciałem choć na chwilę oderwać się od rzeczywistości...

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...