Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Który z tych champów najlepszy do carrowania

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Siedze obecnie w brąz 5 ;d i z dnia na dzień dobiera mi coraz to gorszych sojuszników. W każdym meczu znajdzie się conajmniej 1 afk lub troll. Dlatego mam do was pytanie odnośnie carrowania.

c4llba.jpg

To są moje champy. Prosze powiedzcie mi który z tych bohaterów jest w sam raz do wyccarowania solo gry, Najlepiej z jungli, i aby sprawował się dobrze w tf oraz w miare ogarnięty z pushem :) Zastanawiałem się nad tym wukongiem czy nie nauczyć się nim grać i carrowac ale jeszcze nie miałem okazji sprawdzić jak sie nim gra. Wybór pozostawiam wam. :)

Z góry dziękuje za odpowiedz. Dodam że bardzo dobrze ogarniam kennena, mam skórke masterki, i runki pod niego ale on nie jest za dobry do carrowania.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Z tej listy Xin, Cho'gath i Nasus.

Cho'gath - Cholernie dobre team fighty, aoe silence + knock up, dobry clear time, ult z true damage ("double smite"), dobre ganki jeżeli porządnie trafiasz Q

Nasus - Dobry jeżeli obawiasz się carry z przeciwnego teamu, porządnie czyści linie, cholernie długi slow, ult z aoe damage

Xin - Porządne ganki z red buffem, dobry do 1v1

Jeżeli możesz wydać jeszcze trochę IP to Hecarim i Nocturne będą dobrymi wyborami.

"Najlepiej z jungli, i aby sprawował się dobrze w tf oraz w miare ogarnięty z pushem" - Cała trójka świetnie się do tego nadaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...