Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mapa morza

GWIAZDA1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Prosze o pomoc ponieważ zawsze jak grałem w seafight to moja wtyczka flash Player była dobra teraz jak wchodzę w sefight i klikam graj to jest juz 45% i wyskakuje ze wtyczka jest nie dobra do tej gry czy coś takiego .Prosze o pomoc .

Opublikowano

Kolego masz np. w Firefoxie klikasz na Dodatki potem wyświetlają ci się 4 RUBRYKI POBIERZ DODATKI ROZSZERZENIA WYGLAD WTYCZKI kliKASZ NA WTYCZKI SPRAWDZ aktualne i jak nie masz to klikasz na nie i ci sie pobiora proste jak drut...... :D

Opublikowano

A w Google chrom ja mam i jak tam zrobić

Ludzie trochę własnej inicjatywy a nie wyklepie i czeka jak.... Wystarczy w Google wpisać :"Google chrome jak zaktualizować dodatki" i mamy w pit tego NP:

Zarządzać wtyczkami możemy klikając prawym przyciskiem myszki na ikonę

(obok paska adresu) danego dodatku. Aby zarządzać wszystkimi wtyczkami

należy wybrać Ustawienia (ikonka klucza) -> Narzędzia -> Rozszerzenia.

Opublikowano

A wgl jaki dokładnie komunikat ci wychodzi ? Najlepiej zrób screena bo od zawsze chrome mi automatycznie aktualizował flash playera.

Możesz też uruchomić ponownie pcta, mi zawsze wychodzi wtedy flash player i drze się że ma jakieś-tam aktualizacje

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...