Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]*Cryt*Plank

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedyś grałem GP i był to mój main(crytttt<3 ) i jak uważacie czy gp jest dobry na topie(cryt) lub ad? Czy tylko jungla?

Z tymi nowymi itemkami to jak możecie to napiszcie jakiś build bo się gubię...:/

Opublikowano

Crytyk plank sssssssie na tej mecie on byl dobry w sezonie 1 i na początku drugiego nie teraz

Opublikowano

@up wtf?

@top Moim zdaniem Crytplank jest genialny składasz Tabi/merki Kose Statika, IE, Frozena , BT i jak ci dobrze idzie PD jak nie budujesz warmoga ew LW
@down To moj build z normali GP nie grałem jeszcze nim ranków :3

Opublikowano

Jaka kurwa jungla? Postać 7% slowa i jungla, rozumiem że bronze dywizja of course? Critplank jest słaby, co on może zrobić dla teamu więcej, niż pierwszy lepszy bruiser? Nic.

Opublikowano

@up nie piepsz głupot, "pro" mogą sobie pozwolić, bo zniszczyli by wszystkich userow mpc razem wziętych... my tu rozmawiamy o lolu dla normalnych graczy, kupa -amelinium-zloto-platyna, bo większość graczy mpc to no lify z kupa VI

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Siedzę na poziomie Gold -.- więc wiem że KRYTYK PLANK nie ma sensu bycia kiedys byly runy inne itemy itp itd nawet w masterkach miales 4 % kryta

Bylo tak ze idziesz topa 20 % runki na kryta 4 % z masterek i 8 lub 9 z rekawicy i 32-33% cryta bylo + potek na mane i potek na zycie i taki gp mial kiedys racje butu po 1/3 to wbijanie kryta

Teraz GP ssie nie ma dasha nie ma niczego IMO po co go budowac pod next carry czy pod tanka gp nic nie contruje oprócz UP malzahara xD

JAJAJAJ YOOOOOOOOOOOUUU AREEEEEEEEEEEI PAJJJJJJJJROOOT ^^

https://www.youtube.com/watch?v=xutqgxSXog0

https://www.youtube.com/watch?v=7iVYOPYOapk

STARE JESZCZE :3

Opublikowano

Ta jungla..... Diamond 1 2,5k ELO

Jakbyś napierdalał po 10 godzin dziennie to też czasem byś spróbował czegoś innego.

#t

Nie nadaje się. Ciurpie za dużo many, ult nie bije tak jak kiedyś i przegrywa lane z większością bruiserów.

Opublikowano

Dlatego wole iść nim do jungli, bo po 6lvlu ganki ma w miarę.. Ale jeśli chodzi o crytplanka to raczej nie nadaję się teraz. Lepiej iśc w off, chyba że enemy są "Easy" to można iść w ad/crit.

Opublikowano

CritPlank - kiedyś tak, teraz po fali nerfów itd. jest useless jako postać. Może i kontruje pare picków na topie, ale poza ultem i małym buffem na pare sek w tf nic nie wnosi.

Opublikowano

Critplank ssie, od razu powinno go się robić w miarę tanky, nawet pod ap jest dobry. Meta critplanka już dawno minęłą, lol.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powiem wam tylko jedno

Critplank jest do carrowania normali na których nikt nie pomyśli żeby złożyć coś pod pancerz, gram nim tylko dla funu ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...