Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam medium/hard

tajemniczyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: DEDYK
Gatunek: MEDIUM, MEDIUM/HARD
Pochodzenie: PL
ItemShop: Nie wpływający znacząco na rozgrywkę

Cechy: Poszukuje serwera przypominającego Tiverie(b. dobry serwer, z racji tego, że na rynku stoi już około 3 lat, a administratorzy nie pokazują się tam od pół roku czasami robi się nudno). Absolutny brak bonów 6/7 i 6 skilla dla wojownika i ninji, exp nie za szybki nie za wolny, yangi mogą małe dropić, aby ceny potem nie osiągały kolosalnych liczb. Chciałbym także żeby na serwerze były nowe mapy do expienia na wyższych lvlach (75/80+), minimum 300/400+ osób online. Najlepiej, aby serwerem "interesowali się" administratorzy(jakieś eventy, ox itp). Skille mogą być rozwijane tradycyjnie nie ma to dla mnie różnicy. Fajnie by było gdyby na serwerze były jakieś nowe misje oraz dungeony.

Serwery które przypadły mi do gustu:

NewEarth- dobry, ale exp troszkę za wolno leci, a ja już nie mam tyle czasu co kiedyś, ale ogólnie dobry.

Tiveria- opisana wyżej, zarąbisty serwer, szkoda że administratorzy się nim już nie interesują, a tak to by było wszystko ok.

Kalimdor- dawne dzieje, ale serwer wspominam miło.

Dziękuje za pomoc w odnalezieniu nowego dobrego serwera wink.png)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...