Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineFight [PVP] [1.5.1] [AUTORSKA MAPA

akaKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ymvzg.png

Szukałeś dobrego serwera typu PVP? Czyli czystej rzeźni, graczy uwięzionych w małej szklanej kuli, ukrytych skarbów, niebezpiecznych pułapek i wiele więcej!? Właśnie taki serwer chcemy stworzyć, małą i interesującą mapę aby gracze nie musieli się szukać, więc rzeźnia gwarantowana! Coś od Cioci Wiki:

"Player Versus Player - rodzaj interakcji w grach typu MMORPG, MUD, RPG pozwalającej na rywalizację pomiędzy dwoma lub więcej graczami. PvP polega na zabiciu postaci innego gracza."

I właśnie na tym się skupiliśmy, aby gracze dostawali wyposarzenie i ciągle walczyli ze sobą, a nie szukali się bez sensu. Oczywiście są też przyjemności typu parkour i różnego typu eventy. Wyścigi, deszcze przedmiotów, walki gladiatorów.

MineFight [PVP]

IP: minefight.maxc.pl:25635

IP: 5.9.94.205:25635

Wersja

1.5.1

Rodzaj

PVP

Premium

Nie

Moby

Nie

Sloty

Slotów na dzień dzisiejszy jest 10, czemu tak mało? Otóż serwer jest w fazie "testów", więc będzie ich więcej. Ale na 100% nie będzie to kolejny serwer typu masówka! Chcę zrobić mały serwer max 40 slotów dla zgranej ekipy, aby grało się przyjemnie i żeby był porządek i miłą atmosfera.

b98zf.png

Jest nas jak na razie tylko trzech, technik i dwóch budowniczych którzy budowali tą właśnie mapę. Myślę że to w zupełności wystarczy potrzeba nam tylko strażników którzy by pilnowali porządku na serwerze. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą pisz do mnie na PW!

z4Bos.png

07.04

Serwer jest w tej chwili wyłączony z powodu problemów z jednym z pluginów. Oficjalny start serwera przewiduje na jutrzejszy wieczór.

09.04

Start serwera!

ESUs9.png

J0uGd.png
Opublikowano

akaKamil

Daj SS z mapy a nie jakieś ku*** nie wiadomo co

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Taki młody, a już problemy wzrokowe ehhh... Masz w pierwszym poście ładne SS'y które z grubsza prezentują mapę i skończ spamować.

J0uGd.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...