Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mogą mi zablokować konto ?

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ ktoś się zapytał ile dałem za konto ja odpowiedziałem że od kolegi kupiłem spytał się za ile odpowiedziałem 400zł .

nie mówilem nic o allegro mogę dostać bana ? bo koleś mi bardzo groził ; /

Opublikowano

Jezeli kolega sprzedal czas poswiecony na gre a nie postac w grze to nic Ci nie grozi (tak powinno sie zabezpieczac na aukcji) podejrzewam ze ten co Tobie grozi chce od Ciebie jakas kase za to ze nic nie powie, olej go. Nic Ci nie zrobi :-)

Opublikowano

Jezeli kolega sprzedal czas poswiecony na gre a nie postac w grze to nic Ci nie grozi (tak powinno sie zabezpieczac na aukcji) podejrzewam ze ten co Tobie grozi chce od Ciebie jakas kase za to ze nic nie powie, olej go. Nic Ci nie zrobi :-)

napisał mi że ma ss i za 2 dni mam bana

Opublikowano

Witam ponieważ ktoś się zapytał ile dałem za konto ja odpowiedziałem że od kolegi kupiłem spytał się za ile odpowiedziałem 400zł .

Za sam handel w grze postaciami jest ban . Mimo iż czy to allegro lub real jest to handel który jest zakazany.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Za sam handel w grze postaciami jest ban . Mimo iż czy to allegro lub real jest to handel który jest zakazany.

Tak jak napisalem, zalezy co bylo napisane na aukcji. Masz jakies archiwum aukcji albo ss jak ona wygladala?

Opublikowano

Ale znaczy koleś się zapytal ile dałem za konto na pw w metku ja odpisałem że od kolegi kupiłem zapytal sie za ile odpisalem 400zł

Opublikowano

Jezeli wyśle ten ss no to raczej ban będzie bo handel poza grą jest zabroniony nie potrzebnie pisałeś te"400zł"

Opublikowano

Za to jest ban? Naprawde? Tyle widze ludzi na czacie co pisza "Sell Mental Skille M4", czy nazwy sklepow o takiej samej tresci. Jak ktos ci tak grozil to raczej bana nie powinienes dostac ... baaardzo trudno dostac bana moim zdaniem :P

61093c6efb.png

Opublikowano

No możesz mieć bana jeśli wyśle screena. Ale wątpie żeby wysłał, bo nie ma w tym żadnego interesu.

Ineteresu nie ma , no ale może mu zrobić na złe ,że straci konto + eq;d czy tam same konto

Opublikowano

Nie przezywaj, jak dostaniesz bana (w co watpie) to napisz do supportu ze zmieniles IP czy cos a kwote 400zl napisales tak sobie zeby ten koles sie odpierdzi*lil

Opublikowano

Za to jest ban? Naprawde? Tyle widze ludzi na czacie co pisza "Sell Mental Skille M4", czy nazwy sklepow o takiej samej tresci. Jak ktos ci tak grozil to raczej bana nie powinienes dostac ... baaardzo trudno dostac bana moim zdaniem :P

Handel w grze za yang czy tam EQ jest legalny. Nie można handlować za PLn.

Opublikowano

Przekładaj jak nie grasz, ostrożności nigdy za wiele. Bana raczej nie wyłapiesz :) Przekładaj jak logasz przez pare dni, a potem możesz zapomnieć :p

Opublikowano

jak zrobil ss i jest wredny a admini maja zly dzien to mozesz dostac bana... na raz nastepny nie pisz takich zeczy ludzia a pamietaj ze za grozby tez jest ban :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Ja nadal jestem zdania ze dzieciak chcialbyc fajny i jest tylko grozny w ryju. Ale tak jak wyzej, przekladaj te itemy, to nic nie kosztuje :-)

Pomocnik
Opublikowano

Przedawaj wirtualna literkę np. A w notatniku, konto do gry gratis.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Nie dostaniesz jak coś to masz zmienne ip a pisałeś mu tak bo cie denerwował itp. resztę sobie dośpiewaj :) jestem pewny że nie dostaniesz bana jak to dobrze rozegrasz

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Napisałeś na PW - że 400 zł czy tylko 400, bo jak dodałeś zł - możesz mieć problem jeżeli ma ss, a jak samo 400 to można się kłócić, że np można to uznać za :

-400kk yang

-400 SM

Czy jakaś inna waluta w grze np. 400 czegoś

Ale wszystko jest w logach niestety :-D

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Słyszałem że nawet inni sprzedawają konta i na youtube mówią głośno że za pisanie czy mówienie tylko że konto na allegro to nie dowód bo to każdy może się podszywać itp nie wiem jakoś tak xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...