Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z misją!

Cielson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem w trakcie robienia misji na ładowanie rp...

doszedłem, przyniosłem Goku i dalej nie wiem co zrobić...

Proszę o pomoc! :(

Opublikowano

Musisz poczekać na dziadka a potem jak będziesz mógł go bić to wtedy naładuj RP i przytrzymaj skill i wybierz np. wzmocniony atak.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

albo jak naciśniesz tą spiralkę (?) obok obrazka skilla w panelu umiejętności to możesz ustawić automatyczne wybieranie przy dłuższym wciśnięciu hotkeya od danego skilla

Opublikowano

Tez mam problem z tą misja :/ Wszedłem w ten TP, zabiłem tego dizonaura, pozniej zabiłem dziadka - kazał mi przynieśc dziecko więc mu je przyniosłem i dalej nic ;/ Nie wiem co dalej zrobić...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrobilem wszystko jak trzeba, przy mozliwej walce od tego dinozaura o te wilki ładowałem rp i atakowałem wzmocnieniem skilla i dalej nic... przynioslem dziecko i dziadek nic mi nie dal ;/

Opublikowano

wiem, przetestowałem na nim, on mnie bił - mi się ładowało rp a jak się naładowało to użyłem wzmocnienia skilla, po chwili przestał mnie atakować - kazał mi isć bo dziecko, przyniosłem je ale nic mi nie dał a tą szarą "buźke" nadal miał na głową

Opublikowano

Nic to nie dało ;/ Powalczyłem znowu z Dziadkiem, użyłem wzmocnienia i wyszedłem z mapy ale dalej lipa ;/ Dam sobie spokój z tym qustem chyba :D

Opublikowano

dzis to znow robilem, co trudnego?

wbijasz sie w teleport, gadasz z dziadkiem, wtedy chyba go bijesz. jak skonczysz gadasz od nowa, idziesz po Goku, przynosisz do dziadka, jest rozmowa same krzaczki, nic nie wciskaj, potem w rozmowie bedziesz mial dwie opcje do wyboru wez ta na dole, jak mozesz ladowac rp to wyjdz z tego miejsca i tyle

Opublikowano

Dokładnie, jak ma się już umiejętność ładowania RP to już reszty nie trzeba robić gdyż reszta to nauka ładowania/korzystania z RP.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...