Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JuTjub

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema, wiem, że takich tematów trochę było, ale ja też zrobię taki swój ;p

Mam kanał YT (50 widzów), to było takie nagrywanie, żeby było (sam się dziwię, że tyle subów).

Teraz chcę zrobić nowy kanał z lets' play'ami z komentarzem.

Z jakich gier najlepiej nagrywać?

Mam plan nagrywania MMORPG'ków i gier w "tym stylu", czyli np. Metin2, LoL, NosTale, CS 1.6, Team Fortress 2 i inne. Nie chodzi mi o single tylko o takie, ewentualnie z single to bym Fifę nagrywał. Jeszcze jakieś prezentacje serwerów do Metina z komentarzem. Dobry to pomysł? Nie musicie mi tu gadać o programach, bo to wszystko ogarnięte mam, bo jak już mówiłem mam konto na YT.

Dzięki.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Najlepiej nagrywaj z Metin2 / Minecraft / LoL.

Dobra opcja to też kupić jakieś GTA SA czy tam Mafie i kręcisz jak ją przechodzisz :P

Opublikowano

Nie nagrywaj majnkrafta,za dużo tego.Zresztą każdy ogląda tam sprawdzonego gamera który kręci mc i raczej nie zamierza szukać nowych.

Nagrywaj z Fifa 13,14 jak wyjdzie.

GTA V,Wiedzmin 3 jak wyjdą itd.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jak budujesz z minecrafta itp? (chociaż go nie radzę) To tak samo z metina "Co z Metina nagrywać" Cały czas jakieś expienie? W końcu byś nie miał o czym gadać. 13507135071 odcinków. Radziłbym single jakieś nagrywać, co-op i inne a multi od czasu do czasu :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie nagrywaj minecrafta (już jest tego za dużo).

Nie nagrywaj metina (bo poleci hejt dlatego że metin jest znienawidzoną grą tak samo jak tibia).

Fifa? Really? Kto to będzie oglądać lepiej się samemu gra niż patrzy na grę innych.

CS 1.6 raczej to samo.

Lol to raczej może się udać bo w małym stopniu nagrywany jest lol, ale musiałybyś ładną oprawę zrobić, ogarniać i nie komentować np. "O noob nadfeedował i teraz przegrywamy", bo tyko się zbłaźnisz. Musiał byś również grać premade żeby materiał był ładny i było zgranie teamowe bo nikt lowów nie będzie oglądać.

A co do MMORPGÓW to też moim zdaniem zły pomysł bo oglądanie jak ktoś robi zbugowane questy i expi na mobach jest nudne.

Moim zdaniem sposobem na sukces jest recenzowanie nowych gier. Musiałybyś sporo wywalić kasy, ale nagrywać choćby najtańsze gry ze steama. Wystarczy tylko dobry materiał wideo, dobry tekst i dobry głos. Widziałem już wiele osób które nie prowadzą długich serii ale recenzują nowe gierki i te osoby mają sporo subów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...