Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Haka do Cabal online (global)

murzyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje hacka na 32-bitowy Win XP takiego jakby exp lub aoe bota który sam bije i zbiera itemy i kasę z ziemi żeby sam wracał do miasta po poty i na wskazane expowisko jest pełno takich akurat botów grających na cabalu ale nie wiem jakim programem się posługują proszę o jakiś sprawdzony link z góry dziękuje. Chodzi mi o bezpłatny hack a jeżeli nie ma to proszę o linki do innych hacków np (cabal rider) innych postów z samymi nazwami nie pisać.

Opublikowano

Niestety na globala nie polecałbym używania jakichkolwiek hacków. Jeżeli chcesz grać to graj uczciwie :)

Pozdrawiam

Cabal Online to nie tylko zabawa ~ SwenPL

Opublikowano

Aoe se odpuść i zrób se bota w C++

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

Opublikowano

Darmowy hack do Cabala się raczej nie znajdzie. Na YouTube pełno jest poradników o Cabal Riderze lecz w każdym pliku siedzi Keylogger. Jeżeli chcesz już pociskać na bocie lepiej wydać trochę kaski i cieszyć się 100% satysfakcji, niż robić nowe konto.

Opublikowano

ale ja chce sobie robic odzielne konto na hacka wlasnie :D bo na swoim bym sie bal z reszta. a czy jak na haku gram na 1 koncie a potem gram na swoim to moga jakos zbanowac 1 i 2 konto po IP czy tylko konto z hackiem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...