Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCLoD [FreeBuild/RolePlay/Survival] [NO-WL] [Dedyk] [Mapa Surowcowa!] [Wyśmienita mapa do budowy!] [Wielki Opis!] Zapraszam Cię!

Creativvee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logojji.png

Witam, mam zaszczyt zaprezentować Wam, drodzy gracze unikalny serwer, który powstał bazując na grze Diablo II Lord Of Destruction. Jak z samej nazwy wynika, serwer owy jest w klimacie bardzo mrocznym, ale czy Ja wiem ? Może Mi się wydaje, a może nie, ale ja myślę, że to zwykła nazwa, która powstała od tak. Nie wiem. Ale Wy, jeżeli chcecie się dowiedzieć, to już Teraz! wejdżcie na nasz ukochany serwer, nad którym
pracowałem bardzo długi czas - nawet nie chcę mówić jak długi, czasami to bardzo męczyło. Ale po gromie czasu powstał serwer, który powinien Wam zapewnić ciekawą i rozmaitą rozgrywkę. O to też postarałem się dobierając właściwe pluginy, nie są one byle jakie, każdy ma w sobie to, że nie jest on po prostu ściągnięty i wgrany na serwer... posiada on te ziarno, które daje mu taką "wyjątkowość".
Serwer jest zrobiony na potrzeby graczy. Jego domyślny tryb, to FreeBuild/RolePlay/Survival. Dlaczego tak dużo trybów? Otóż tłumaczę...
- FreeBuild ? Gracz tutaj decyduje się na pozostanie w bezpiecznym mieście, daleko od schyłków życia codziennego. Pozostając w tym trybie decydujesz się na mniej barwną przygodę, pozostając w kolorowym mieście. Licz się z tą decyzją, ponieważ nie odnajdziesz prawdziwego Minecrafta wybierając ten tryb.

- RolePlay ? Ten tryb jest tak naprawdę dodatkiem do gry, który dodaje malutką Ekonomię na serwera, a mianowicie:

- Kupowanie działek.

- Pieniądzę na serwerze

- Handlowanie z innymi graczami.

- Sprzedawanie różnych zdobytych przedmiotów na targu, bądż w galerii.

- Survival ? i na to chyba najbardziej czekaliśmy, ten tryb jest najbardziej powszechny wśród graczy, osoba decydująca się na użycie tego trybu liczy się z tym, że podczas wesołej sielanki na łące, wśród zabawy w chowanego możesz natknąć się na działanie niszczącego mroku, który spowoił świat Minecrafta od niepamiętnych czasów. Ale gracz może też wziąć się za budowę prawdziwej fortyfikacji, swojego azylu, w którym zdecyduje się zamieszkać na wieki, aż do grobowej deski, albo coobla^^. Podmiot może tutaj "udekorować" swoje miejsce pobytu w potężne wieżyczki Tesla, które oferuje plugin TeslaCoil.

No... to się troszkę rozpisałem, ale czym jest tak krótki tekst dla skarbu naszego serwera? Dobra, a teraz bez dalszego pitolenia, przedstawiam wam krótkie podsumowanie naszego serwera:

Nazwa Serwera: MCLoD - Minecraft Lord Of Destruction

IP: s147.csrv.pl:36917

Ilość slotów: 20, niedługo będzie 40.

Tryb serwera: NO-Hamachi, Dedyk

Tryb Gry: FreeBuild/RolePlay/Survival

Wersja Gry: 1.5.1 Najnowsza!

Biała lista/WhiteList: Wyłączona!

Zwierzęta: Włączone na mapie surowcowej!

Potwory: Włączone na mapie surowcowej!

PVP: Włączone na mapie surowcowej!

To by było na tyle? Nie! mam dla was jeszcze kilka niespodzianek z serwera, niespodzianek? Nie! raczej kilka informacji, więc postanowiłem napisać tutaj malutki poradnik, który pomoże wam w oprowadzeniu po serwerze...

1.Na początku naszej przygody znajdujemy się na spawnie - to gdzieś tutaj:

20130407185720.png
2.Tutaj na SS'ie przedstawiona jest mała maskotka serwera ^^:
20130407185618.png
3.Kolejną rzeczą jest nasze wyborne koloseum, arena, jakkolwiek ją nazywacie:
20130407184944.png
4.Teraz pora na kilka Screenshot'ów naszego wesołego miasteczka:
20130407185229.png
20130407185258.png
20130407185335.png
5. Teraz czas na prawdziwy afrodyzjak, nasz STADION!, oby gracze znajdujący się na serwerze nie przegrywali tak, jak nasi biało-czerwoni...
20130407185508.png

63754488.jpg

Opublikowano

Haha.. To nawet nie wasze więc jaka maskotka serwera? Niby wszystko robione przez was.. Zwykła darmowa mapa do pobrania z yt i z tego forum.. Podszywacie się pod czyjąś pracę - oj..

Opublikowano

Kolego, jeżeli ktoś coś wrzuca na forum, yt, to potwierdza, to że coś jest i będzie kopiowane, po to własnie wstawia ktos cos, zeby mozna bylo to pobierac, boze... Plik jest ogolnodostepny daj spokoj...

63754488.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...