Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TTbot do reflinków i WMvare

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczerpnąłem pomysł do reflinków z tąd http://www.mpcforum.pl/topic/858098-tutvideobot-do-refkw-ttbotfree/. I zainstalowałem tak jak na filmie i nie mam internetu. Czy ktoś wie w czym tkwi problem.Pisze że ograniczona dostępnśość.
Procesor-Intel core i3 3.10GHz

Karta graf-Nvidia ge Force 550

Ram-3GB

Internet-Download 16mb upload 3 mb 23 ping
Facepalm sry zły dział...

76561198033711010.png

Opublikowano

W vmware tam gdzie masz swój wirtualny XP dajesz prawym i ustawienia i tam masz ustawienai internetu pokaz jakie masz mozliwosci. Prawodopodobnie teraz masz NAT

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Gdzie nie ma wirusów wtf?

z kolei u mnie chula wlasnie tylko na NAT :)

A u mojego kolegi na mostkowanym :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

OK mam nat ale teraz problem bo bot włącza grę ale się nie loguje.. W czym problem?

76561198033711010.png

Opublikowano

8. Bot uruchamia okno logowania, lecz nie wpisuje danych i nic się nie dzieje!

AD.8 Sprawdź czy poprawnie skonfigurowałeś program, zmień język na angielski poprzez opcje "Zmień Region", wybierz język "English"

Opublikowano

8. Bot uruchamia okno logowania, lecz nie wpisuje danych i nic się nie dzieje!

AD.8 Sprawdź czy poprawnie skonfigurowałeś program, zmień język na angielski poprzez opcje "Zmień Region", wybierz język "English"

Mam angielski i co jeszcze można zmienić?

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...