Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Pogralibyście?

xTaVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy opłaca się robić serwer RPG. Ale nie taki jak te inne :) graliście napewno kiedyś w metina lub nasz klasyk - tibie :) wiec tak. Zaczynamy grę. Możemy wybrać 3 klasy. Mag, Wojownik, Łucznik. Każda klasa coś ma :) łucznicy maja różne rodzaje strzał - moarrows. Mag ma różdżki - magicalspells. A wojownik ?? Dobre eq - TimTheEnchanter. Teraz pytanie. Aby zdobyć nastepna rangę lecimy z pluginem PvpLevels czy lepiej po questach ?? Kolejne rangi to większa ilość hp oraz lepsze eq i skille. No ale co z budowaniem ?? Stop ! Nie ma budowania :) jedynie dla tych najbogatszych będą domki (czyt. Depozyty) w których nie można budować gdyż jest to adventure, ale za to skrzynie oraz craftingi itp :)

czegoś nie wiesz, nie rozumiesz ?? Zapytaj! Gramy ??

Opublikowano

Ja bym zagrał. Bardzo fajny pomysł na serwer :)

Zawsze lubiłem klasy. Jak otworzysz, to wezmę maga :D

po to mi byłeś potrzebny ;> nie wzialem do tego żadnego pluginu :/ robię ręcznie. Ale daje radę :p jeżeli znalazł byś trochę czasu może czekać na Ciebie ranga Technika. Wiem, że wiele umiesz i ogarniasz. Rzadko się trafia na takich ludzi :)

Opublikowano

Przede wszystkim taki serwer wymaga nakładu pracy nie 2, czy 3 osób, ale z 5 co najmniej, gdyż trzeba tu zadbać o odpowiednią mapę, ustawić miejsca, gdzie mają się moby respić, a gdzie nie.

No i ostatnia, najważniejsza rzecz - czitki. Najlepiej napisać własny Launcher bez możliwości zmododania (czyt.: dodania czitków), bo w przeciwnym razie wbije ci banda NEO-Kidów na KillAurze.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Spokojnie K4P1K :) Damy rade :)

MPCTaylor .. lepsze efekty i do kazdej klasy mozesz przypisac jakie chcesz pluginy :P

A lepsze questy za klasy Czy za PvpLevels ? :D

Opublikowano

Połączyć to z tym :)

Żeby można było iść na Questach, i na PVP.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

No taki serwer by był wyjebisty napisz mi na skype : jasieg11/ lub pw i napiszę dla ciebie pluginu że wszystko będzie za pomocą tabliczek :DD

936131400425106482086.png
Opublikowano

Hmm ... Pytam dalej czy lepiej aby awansować klasowo po questach czy po pvplevels :) nie wiadomo ile graczy bedzie dlatego pytam o pvplevels :) i czy eq ma wypadać po śmierci ?? Według mnie powinno zostać graczowi no ale pytam :)

Opublikowano

Tutaj frakcje maja służyć tylko i jedynie wspólnemu teamowi :) czyli możemy iść na dalekie i trudne questy w party nie bijąc swoich :) znudziło Ci się? Takiego serwera jeszcze nie bylo :)

Opublikowano

Widać mój stary pomysł na którym myślałem, powodzenia i jak coś mogę pomóc. Dać fajną listę pluginów bo mam starą paczke do tego ;d

Opublikowano

Mile komentarze widze :) ale mamy minus jako środki na koncie ;x poszukujemy kilka osób na różne stanowiska, grafik, webmaster, no i coś ze sponsorem :)

Opublikowano

Poszukaj pierw grupy techników, budowniczych,youtuberów kilku modów pozbierajcie pieniądze ;)

Z sponsorami ktorych sie nie zna z widzenia jest zawsze problem albo sie wycofują po 3 dniach albo zgarniaja paczki dla siebie.

Opublikowano

xTavx

Ja mogę się zgłosić na Technika/Admina/Moderatora/KidMod/Budowniczy/YouTuber/Budowniczy

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Start serwera będzie opóźniony przez Naszego Mijam0 który rozjebał swoim pluginem całego serwa ; ) Możecie mu pogratulować. Serwer napewno nie stanie w przeciągu 2-3 tygodni ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...