Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z Dragon Age II

dominikx41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znaczy :

Wymagany moduł zabezpieczeń nie może być aktywowany.Ten program nie może być wykonywany.

Spróbuj może reinstal a gra świeżo zainstalowana ?.Jeżeli tak zaktualizuj Direct 10

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Próbowalem wszystkiego ale pisze tam ze cos karta graficzna. moze to jej wina . ja mam nvidia gefoting (jakos tak ) gt 7600 versja 306.1 i coś. .

353771408518093573926.png

Opublikowano

Próbowalem wszystkiego ale pisze tam ze cos karta graficzna. moze to jej wina . ja mam nvidia gefoting (jakos tak ) gt 7600 versja 306.1 i coś. .

To spróbuj ją zaktualizować może to jest problemem

1373415594-U477327.png

Opublikowano

zaktualizowałem strerowniki ale pisze dalej coś taiego : Dragon age II nie będzie działać prawidłowo , ponieważ masz starą wersję sterownikow do krarty graficznej.. Aby usunąc problem aktualizuj ją .... Zaktualizowałem i co jest ??

353771408518093573926.png

Opublikowano

zaktualizowałem strerowniki ale pisze dalej coś taiego : Dragon age II nie będzie działać prawidłowo , ponieważ masz starą wersję sterownikow do krarty graficznej.. Aby usunąc problem aktualizuj ją .... Zaktualizowałem i co jest ??

To gdy już zainstalowałeś aktualne sterowniki zrób ponowny reinstal gry.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

zrobiłem reinstalacje gry , aktualizowałem sterowniki i nic co robić

Czyli albo musisz zrobić formata albo niestety odpuścić sobie tą grę.Gdy możliwe że twoja karta graficzna jest zbyt słaba na tą grę (chodź wątpie).Ale najlepiej jak byś zrobił formata.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

a jak zrobic ten Format ??

Musisz na nowo wgrać Windows z płyty.Następnie odpalasz podajesz swój klucz seryjny i zaznaczasz że chcesz zainstalować "świeżego" windowsa czyli czystego.Najlepiej przygotuj sobie płyty np z kartą dźwiękową,graficzną żebyś nie miał problemu później.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...