Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na Solarze

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szykuję się do rozpoczęcia przygody z Solarem od 0 :)

Bardzo proszę Was o porady jak mogę zarobić i co zrobić aby zarobić.

Czy opłaca się w ogóle czy już nie warto? :)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Warto bo ceny spadły po dodaniu nowych map i masz szanse się jeszcze wyrobić z eq.

Najlepiej to dobij 35lv i idź na metki w M2

Opublikowano

Nowe mapy?

Mogę prosić o link gdzie mogę o tym poczytać?

O zmianach w Metinie od około 6miesięcy

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Zrób sobie wojownika body,wbij najlepiej 35 poziom i idź na metiny w M2.

Dobrze by było,jakbyś sobie też kupił rękawice z IS,wtedy by się trochę lepiej lootało :).

Możesz też na 30 lvl'u łowić rybki,otwierać i sprzedawać małże,albo sprzedawać same ryby,choć jest to dosyć nudny sposób na zarobienie yangów.

Opublikowano

zrób 2 konta.

Jeden Char którym expisz i wgl.

I buffa z którym bd expił do 30lvl.

Wbij buffem 30lvl i pobierz FishBota i zarabiaj a Charem sb. norm. grasz

Polecam ci łowić w M2:)

beztytuudkt.png

Opublikowano

@UP

Jeżeli będzie łowił w M2,to myślę,że będzie trochę większa szansa na dostanie bana.Nie lepiej ustawić sobie bota w jakiejś grupce ludzi,którzy też łowią?.Będzie to chyba mniej podejrzane.

Opublikowano

Ja polecam zacząć normalnie - expisz i robisz misje i tak do 20lvl. Polecam wtedy iść na besty (najlepiej z rękawicą) i dropisz bronie na 30lv. Gdy już masz ich trochę sell z 2 fmsy. Zarobisz z tego trochę kasy a resztę ulepszasz do +6. Ze szkaty ucznia an 30lvl masz 5 bodzi. Ulepszasz nimi i przy farcie może być +8. Wtedy zmiankami które masz ze szkaty na 20lvl mixujesz fms/riba. Gdy masz śr +30 to zostawiasz. Jeśli nie to expisz postacie na zmianki do 20lvl. Tym sposobem masz już broń. Potem polecam dalej expić postacie do 20lvl na zmianki i robić dzwony aby było 8/12 int. Wtedy sell i kupujesz zbroje +9 dla siebie i mixujesz. Takim sposobem masz już dobre eq. Dalej już jakoś sobie poradzisz i sam zarobisz lepszym sposobem.

A tak wgl jak masz zamiar zagrać na Solarze to napisz do mnie na PW lub GG 47086862 - także mam zamiar tam zacząć grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...