Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMT2 niedziała

grzesieli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem dziś Xenoxmt2 odpaliłem,zalogowalem się normalnie utwożyłem postać i gdy weszedłem w postać,poexpilem chwilke to mnie puźniej wywalilo z serwera,gdy chce teraz weiść to albo pisze błąd połączenia z serwerem albo weide i po 2min mnie wywali to samo ze stroną niemoge weiść na strone xenoxmt2,niedziała mi strona.Proszę o pomoc

@F5

Opublikowano

Dziwne, że gra, skoro wszyscy koledzy z mojej gildi w tym momencie klną, bo nie mogą wejść na serwer. Mają problemy jakieś, które muszą naprawić. Cierpliwości :)

Opublikowano

@Up... Nie mam pomysłu jak to skomentować, bo to zrobili już dawno temu. Ostatnio na Extremie usunęli bugg na zwoje etc. Nie zostało tych buggow już dużo.

Opublikowano

Jak na xenoxie kazdy ma wyjebane w ten serwer i podobno Detro nie ma dostepu do niczego to juz calkiem zajebiscie :D. Slyszalem jeszcze ze ktos DDOS'a na serwer szykuje czy cos tam, wiec jednym slowem z xenoxa juz nic nie zostanie. pozdrawiam

Opublikowano

Ja wiem kto DDOS'a szykuje , ale po kij marnować fajny serwer? , to na 100% Ci którzy są przeciwko xenoxa np. niveria . nie mówię że to oni ale chodzi mi że z takich większych serwerów jak avalon czy coś , ostatnio są wojny balantia i coś jeszcze , mase tego jest , na ravie nawet się chcieli włamać ale nie chuja , bo administracja ogarnia ravie.

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

Ogarnia bo ma dobrą maszynę. Xenox raczej też paść nie powinien bo raczej mają stabilną maszynę skoro serwer stoi dobrych parę lat.

Problemy techniczne więc nic na to nie poradzisz. Pozostało Ci uzbroić się w cierpliwość i czekać.

Opublikowano

Xenox to jego ostatnie chwile <chyba> To się zaczęło masowo kiedy beton opublikował tego bota do sm ;)

Więc to tylko admini naprawią tylko czekać. (jeśli nie mają wy*ebane na xenoxa ;) )

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Up... Nie mam pomysłu jak to skomentować, bo to zrobili już dawno temu. Ostatnio na Extremie usunęli bugg na zwoje etc. Nie zostało tych buggow już dużo.

Pojawił się nowy bug z bugowaniem banku czyli dajesz do banku 1kk a masz 10000kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...