Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szykam /pomocników/ludzi do projektu

pitu8pitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić mój projekt Reality-Game RolePlay , i szukam w tym celu ludzi chętnych do współpracy , potrzebował bym kogoś kto zrobi game moda mape itp :) . Projekt ten nie jest jednorazowy lecz mam zamiar go prowadzic jaknajdluzej dam rade (nie chodzi o pieniądze bo na oplacenia strony i serwera mam ) wraz z kolegą . wiec Wszystki chętnych i tych co mogą mi pomóc w zrobieniu tego serwera prosze o pilny kontakt (gg:24226692) .

PS: Adres strony podam na GG . A... zapomniałbym jezeli naprawde ktos sie na tym dobrze zna i zrobi mi naprawde ładny serwer RolePlay to jestem wstanie muzaplacic , (lub albo i) dac admina na serwerz .

Opublikowano

Zły dział, to po pierwsze. A po drugie, piszesz że szukasz osoby do pomocy, ALe ty jedynej pomocy jakiej poszukujesz to ta z wgraniem skryptu..

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Z kąd niby ta pewność ? Potrzebuje kogoś kto mi pomoże z całym serwerem bo ja sie zajmowałem kiedys tylk oCounter-Strike 1.6 wiec w tym nie ogarniam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...