Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hacki

badboy997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam mały problemik. Pobrałem z forum 3 hacki a dokładnie DH-2005Multihack, Multihack SilverAngela i jakiś jeszcze jeden. Problem tkwi w tym, że nie działa mi żaden autofinish, albo coś źle robię Jedyne co mi działa to autofinish w DH2005, ale to jest taki, że ktoś musi dojechać do mety jak jade np. ucieczki drużynowe i dopiero mi zalicza. Chciałem zapytać, bo może ja coś źle robię, czy jest hack który odraz po starcie zrobi, że będę na mecie, czy ja coś źle robię?

Opublikowano

to lipa, ale grałem dzisiaj z ziomkiem, który jeszcze ucieczka drużynowa się nie zaczęła a on już skończył?

Błędy synchronizacyjne gry.

Czasami działa AutoFinish w multi.

Opublikowano

Autofinish działa w trainerze od GMZ. Zawsze go używam jak ktos hackuje albo jak ktoś sam go użyje, żeby nie dostać statusu, że nie ukończyłem wyścigu. Przydatna sprawa :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano
to lipa, ale grałem dzisiaj z ziomkiem, który jeszcze ucieczka drużynowa się nie zaczęła a on już skończył?

Błędy synchronizacyjne gry.

Czasami działa AutoFinish w multi.

Ale to chyba troszke ryzykowne jest. Co nie?

Opublikowano

znaczy mi generalnie zależy, bo ja formię z ziomkami zazwyczaj w 4 i tak było by szybciej, jakby autofinish działał

edit!

Czyli nikt nie ma, żadnego takiego autofinisha?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...