Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] (Kolejna :D ) Server " średniowieczne życie"

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wpadłem na kolejny pomysł ale znów potrzebuję ludzi do pomocy dokladniej budowniczego i admina ktory ogarnie permissions i pluginy .

Budowniczy dostanie range budowniczego do odwolania przeze mnie czyli jak cos zjebie czy cos

Beda 3 jakby takie stany

Jeden : chłopi , czyli poczatkujacy gracze zajmujacy sie glownie farma. rANGA DARMOWA i do wyboru z takich podklas : farmer, hodowca , drwal. i chyba nie musze tlumaczyc co kto bd robil.

Druga : mieszczanie , ranga kosztowac bd 5 zl ( w doladowaniu ) i bedzie do wyboru jedna z takich podklas : kowal , ( robi miecze ) , stolarz ( drewniane plotki drabinki ŁÓŻKA drzwi itp. ) , płatnerz (robi zbroje ) oraz kamieniarz ( przetapia wszystko co jest do przetopu)

I ostatnia : Szlachta(rycerstwo). Będą dwie podklasy: Mistrz Gildyjny i Władca . Mistrz gildyjny może założyć gildie a Władca może założyć wioseczkę składającą się z różnych rzemieślników. Cena to 10-15 zł w doładowaniu.

Dlaczego w doładowaniu ? Bo tak .Ja wole dostawać kasę tak bo kiedyś miałem problemy z tymi dot payami i innymi shitami.

Gdzie host? Już mam tani , 10 zł za 10 slotów tyle bedzie na razie na poczatek.

Proszę sie zglaszac nie wstydzic sie itp i wszelkie niedopracowania zglaszac smialo prosze :>

to wszystko

zapraszam do zglaszania sie !

Bez reklam fb

Opublikowano

zmieniam to i owo dalej poszukuje admina lecz

zwykly gracz bd chłopem mieszczan nie bd bo nie wiem jaki tu plugin zrobic zeby jedna osoba mogla robic tylko np miecze. bedzie szlachta ktora bedzie miala mozliwosc zalozenia MIASTA i GILDII. cena za szlachte 5 zl i dodam vipa za 10 zl. kupuje sie za pomoca doladowania ze doladowanie kupujecie podajecie kod a ja wam daje range na serveerze. szlachta bd mogla tylko miasto i gildlie zalozyc a vip bedzie mial kit back itp. bedzie super vip ale to za 20 zl ktory bd jakby polaczeniem szlachty i vipa. NIE MOZNA BEDZIE MIEC I SZLACHTY I VIPA NA RAZ!!!!.

Bez reklam fb

Opublikowano

Zgłaszam się na posade Technika jak macie :P :D!!!

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Kolejny niewypal ? Daruj sobie i tak ci nic ztego nei wyjdzie. "Wymysl cos innego, albo zgin" ;)

LeftCraft.pl:4444

Najlepszy serwer PVP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...