Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk i defibrylator

lakerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może głupie pytania, ale skąd mam się dowiedzieć jak nie stąd :)

Czy jak Cię ktoś podniesie to zaliczoną masz śmierć czy nie zalicza tego do statystyk i czy ten co Cię zabił ma killa czy też nie ?

Czy opłaca się w ogóle używać defibrylatora bo coś ludzie marudzą żeby ich nie podnosić i że nienawidzą etc. ?

Opublikowano

Jak ktoś cię podniesie to nie masz tego deda, ale ten kto zabił to kila ma.

Podnoś, raczej nikt nie narzeka, chyba że podnosisz kogoś 10 razy a on tylko wstaje i umiera.

436951440626370320491.png

Opublikowano

nie wiem kto narzeka jak kogoś podnosisz ..... xD hah xD ja nie narzekam ....^^

zaicza deda temu kto zabi

YAY

Opublikowano

Wkurza tylko wtedy, kiedy fundujesz komuś "niedźwiedzia", tj. killa zaraz po reanimacji. Najpierw zlikwiduj tych, którzy Was atakują, a gdy jest spokój - podnoś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ci co ich podniesiesz nie mają zaliczanego deda i przy okazji całe ammo im się uzupełnia.

Jak masz defibrylator na 1lvl to od razu rzuć apteczkę bo będą mieli 60 hp.

Co do nerwów jak kogoś podniesiesz to jest to możliwe jak strzela w was 10 ludzi a ty kogoś podnosisz nie killając tych co w was walą

więc zanim zreanimujesz dednij gości co killneli tego kogo chcesz zreanimować ;)

LOL

Opublikowano

Tym bardziej, że wychylajac sie zeby kogoś podnieść sam ryzykujesz deda.

A co do samego podnoszenia. Nie uważacie, ze po podniesieniu powinny byc 2s ochrony, jak np w ET? Z tym, że możesz się tylko obrócić, a nie iść.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...