Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak uruchomić grę skopiowaną od kumpla?

ElPolako122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Wiec tak mam cała gre tzn folder 2.45GB oraz folder z Laucherem 19mb no i wklejam je dokladnie w to samo miejsce co kumpel ale nie działa.

Wie ktos co trzeba zrobic? On pobrał cała gre+ aktualizacje a u mnie pisze ze mam 1.02GB sciagac.Mam mobilny internet wiec to nie mozliwe.

Opublikowano

Jeżeli tak to możne czegoś nie masz w edytorze rejestru. Zobacz u kumpla jak u niego to tam jest i jak wiesz jak to możesz spisać to z jego edytora i dodać do swojego, wiem bo sam tak robiłem z wieloma grami Które kopiowałem z jednego na drugi komp.

Rejestr: Start-/-Uruchom-/-regedit

Opublikowano

To zobacz jaki plik chce ci ściągnąć i przy następnej okazji sprawdź u kumpla czy ma ten plik. A jak ma to kopiuj wklej tam gdzie jego plik się znajdował ale u siebie.

Opublikowano

Może inaczej powiem skopiowalismy wszystko i u niego był folder Program Files(x86) ja mam program Files i Pliki programów(x86) Jak jest Laucher w Program files to mi sie chce aktualizowac a jak w Pliki Programów to wyskakuje ze mam sprawdzic połaczenie z internetem. Skopiowalismy wszystkie wszystkie Pliki jakie tylko sie dało

Opublikowano

A macie takie same systemy?

I odpal plik nfs.exe z tego drugiego folderu, nie z tego co masz laucher.

Zdaje mi się że inne systemy macie.

7 inaczej botuje niż XP.

I chyba będziesz musiał pobrać aktualizacje.

Albo spróbuj wejść za pomocą 2 albo 3 sposobu z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/812382-poradnik-jak-pomija-kadorazowe-wpisywania-hasa-do-launchera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...