Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DayZ

Reyal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo mnie zainteresowała gra, a raczej mod - sam już nie wiem, a więc pierwsze pytanie...

1. DayZ to był lub jest mod, a coś miało być, że to ma być osobna gra? Jak to jest? :D Odpowie ktoś tak, żebym zrozumiał? Czy muszę kupować Arma2 i dayz instalować? Czy jest osobna gra DayZ? Z góry dziękuję ;)

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Narazie jest Mod DayZ Do Army 2, ale wychodzi już powoli DayZ Standalone czyli osobna gra.

Dodatek do army musisz kupić żeby grać w dayz

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Właśnie oglądam, i bardzo mi się gra spodobała, a powiedz mi. Nie będę pisał w osobnym dziale, czy pójdzie na tym:

Intel Core 2 duo 2.2ghz

Ram 1 gb (kupie 3gb)

karta graficzna GTS 250 1 gb

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Nie znam się, ale jeśli kupisz 3gb to może pójdzie na najniższych ustawieniach ale karta graficzna troche słaba.. Tak jak pisałem nie znam się

Opublikowano

Widze, ze kolegoa "dobrze" :( Ci doradzil. Glupoty pisze.

DayZ jako mod funkcjonuje i bedzie funkcjonował nawet jesli wyjdzie "pelna" gra DayZ Standalone.

Co do "pelnej" gry DayZ Standalone, dopiero okolo czerwca (!) ruszają zamkniete beta testy (czyli tylko do wybranej grupy), my niestety bedziemy musieli uzbroic w cierpliwosc bo gra ma wyjsc w sierpniu, a mowi sie nawet o grudniu tego roku (!)

Pamietaj, ze kupujac Arma2 z dodatkiem (bo ten jest obowiazkowy, w przeciwienstwie do podstawki, ktora mozna pobrac za darmo) masz calkiem fajna gre, a dodajac mod DayZ calkiem inna.

Reasumujac, nie czekaj, kup Arma 2 z dodatkiem, pobierz mod i graj. Szkoda czasu :)

test

Opublikowano

@up

Jakie głupoty ? Napisałem to co ty lecz, nie podałem daty więc....

Sama gra będzie lepsza pooglądaj filmiki to się dowiesz.

Oczywiście dla mnie.

Ale to jego wybór

No i prawda sama w sobie arma2 jest dobra, a od tego czy ci pójdzie czy nie to są tematy, tam ci napewno ktoś dobrze napisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...