Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeróbka

Rav3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się przerobić xbox 360 slim na lt.3.0? czy może się zepsuć? i czy opłaca się jak zostało ponad rok gwarancji.

Opublikowano

Oplaca, nie oplaca. To juz Twoj wybor. Chcesz miec tansze gry - przerabiaj, chcesz byc " czysty " - nie przerabiaj. Mialem tez kolo roku gwarancji, a przerobilem. Jesli uzytkujesz konsole w dobry sposob to gwarancja nie bedzie potrzebna.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Konsola tylko stoi i wkładam od czasu do czasu inną płytę, tak to ją czasami czyszcze z kurzu i tyle.

Opublikowano

Ja się od niedawna specjalizuję w przerabianu konsol.

Przerobić warto masz cenę tak:

-płyta ok. 5zł ( wersja 8GB)

+ ewentualnie oryginalne pudełeczko zielone od xboxa 80gr (szt.)

+ koszt wydruku okładki :P

Jeżeli "konsola tylko stoi i wkładam od czasu do czasu inną płytę, tak to ją czasami czyszcze z kurzu i tyle." to polecam ci przerobić.

Napisz do mnie na PW to moge ci poradzić wszystko co i jak robić, czy jest konieczność płacenia za wgranie aktualizacji.

Powody dla których warto ci przerobić;

-tanie gry,

-gra bez obaw w single player

-gra bez obaw w multiplayer ( w trybie offline )

-gra z ryzykiem na multi przez xbox live ( ja gram na przerobionej od roku i nie wychwyciłem ani razu bana)

Uwagi!

-Jeżeli masz już przerobionego xboxa to nie aktualizuj go z płyty kiedy nie masz pewności że ci nie usunie przeróby. W innym wypadku musisz wgrywać ją od nowa i dać prawdopodobnie do fachowca.

Jeżeli masz pewność z dashem itp. że nie zostanie usunięta możesz śmiało wgrywać

Jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz na PW

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...