Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Simple Region Market i sklep z esssentials.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak ja mam zrobić sklep w essentials i wystawić działkę w simple region market na sprzedaż jak tu i tu jest [sell] ??

Opublikowano

Musisz mieć worldguarda i zrobić cuboida. dla ułatwienia, naprzykład jeśli chcesz robić 20 działek to zamiast wymyślać nazwy możesz je nazywać np cuboid,cuboid2 itd.

Jak masz działkę to zrób jakieś ogrodzenie np z półpłytek i koło działki stawiasz tabilczke i piszesz

[sell]

Nazwa regionu np: cuboid

cena naprzykład: 500

Opublikowano

Musisz mieć worldguarda i zrobić cuboida. dla ułatwienia, naprzykład jeśli chcesz robić 20 działek to zamiast wymyślać nazwy możesz je nazywać np cuboid,cuboid2 itd.

Jak masz działkę to zrób jakieś ogrodzenie np z półpłytek i koło działki stawiasz tabilczke i piszesz

[sell]

Nazwa regionu np: cuboid

cena naprzykład: 500

Ja wiem jak to zrobić! Ale mi chodzi że chce zrobić działkę i sklep z essentials a na tabliczce trzeba napisać [sell]

Opublikowano

WTF?!, objaśnij dokładniej...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Aaa. . . .

Chyba nie powinno być jakichś komplikacji, powinna ci się normalna działka do kupienia z SRM zrobić

Jeżeli coś nie będzie działać to używaj chestshopa a nie essentials do sprzedawania :D

Licze na like

Opublikowano

[sell] [sell]

nazwa_regionu Ilosc

cena Cena

komu ma przyznawać kasę za działkę ID

Opublikowano

Aaa. . . .

Chyba nie powinno być jakichś komplikacji, powinna ci się normalna działka do kupienia z SRM zrobić

Jeżeli coś nie będzie działać to używaj chestshopa a nie essentials do sprzedawania :D

Licze na like

Ale ja nie chce chce essentials.

Opublikowano

Ok. . . Masz działkę.jak chcesz zrobić działke do kupienia to najlepiej ogradzasz tą działkę płotkiem połpłytką lub byle czym i stawiasz koło niej tabliczke np: na tych półpłytkach. A na tabliczce piszesz

[sell]

nazwa dzialki

cena dzialki

Opublikowano

Ok. . . Masz działkę.jak chcesz zrobić działke do kupienia to najlepiej ogradzasz tą działkę płotkiem połpłytką lub byle czym i stawiasz koło niej tabliczke np: na tych półpłytkach. A na tabliczce piszesz

[sell]

nazwa dzialki

cena dzialki

Tak też nie działa

Opublikowano

Jeżeli masz problem, że tu i tu jest sell to zmień po prostu plugin na sklep ;p

Ale ja nie chce dodatkowych pluginów.

Opublikowano

Tak też nie działa

Najłatwiej było by mi wejść na serwer i zobaczyć co źle robisz. . .

Shop z essentials jest słaby mówię ci zainstaluj chestshop.

Chcesz to możesz mi wysłać ip na pw. Jeśli to hamachi to też nie ma problemu

Opublikowano

No, ja w tym siedzę od 2 lat i ZAWSZE mam essentials i chesshopa, kiedyś miałem iconomy, ale dodali pieniądzę w essentials i teraz tam mam kasę, ale sklepów tam nigdy nie robiłem...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...