Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Sieć serwerów SFGames* - Serwer SkyBlock [Non-Premium] [Dedyk 24/7] [55 Slotów] [1.5.1] - Zapraszamy! *Sieć serwerów SFGames*

Quilt

Ankieta <3  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po co jest ta ankieta?

• Dla szpanu
      5
    • Nie wiem
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
informacje-g1.png

Nazwa:Sieć serwerów SFGames - Serwer SkyBlock

Adres IP: sky.sfgames.maxc.pl

Wersja: 1.5/1.5.1

Typ: Dedyk

WL: Nie

Sloty: 55

Moby: Tak

Potwory: Tak

PvP: Tak

administracja-g1.png

Ekipa:

Administracja:

Frothize, Seebix

Moderatorzy:

---

KidModeratorzy:

DuDziSlaW (Poszukiwanych 2 kolejnych, informacje na serwerze!)

dodatkowe-g1.png

Serwer został zrobiony z wszelką starannością. To nie jest serwer gdzie nic nie jest ogarnięte oraz administracja ma po 10 lat. Na serwerze również wprowadziliśmy drop z cobblestone, może nam wylecieć: Żelazo, Złoto, Węgiel, Diamenty, Szmaragdy i Lapis Lazuli. Ile % na co znajdziecie na serwerze. Mamy nadzieję, że serwer się spodoba wielu osobom! :)

Opublikowano

Jak zwykle pluginy bardzo mnie kochają, jak w ogóle nie ma komendy /spawn to zaś uprawnienia nie działają mimo ich dodania.

Ponownie otwarcie jutro gdzieś koło godziny 17:00, a więc mam nadzieję, że będziecie czekać :)

Opublikowano

Serwer naprawde dobry, polecam wszystkim szkoda ze tak malo osob gra ;/ ale mam nadzieje ze bedzie gralo duzo osob bo serwer naprawde super jak i administracja, oceniam 10/10, wbijac!

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Serwer bardzo slaby, bardzo ubogie budowle, masa dzieci, administracja też po 13 lat kultura i wychowanie na bardzo niskim poziomie. Odradzam szkoda czasu...

Opublikowano

Odświeżam temat, a wszystkich serdecznie zapraszam na serwer! Codziennie eventy oraz serwer jest cały czas polepszany :)

Opublikowano

Odświeżam! Aktualny rekord graczy na serwerze wynosi 34, a dzisiaj otwarcie nowego spawnu o 10:30 + o 11:00 eventy! O godzinie 17:00 do 18:00 happy hour - Więcej % z cobblestone!

Zapraszamy! :)

Serwer bardzo slaby, bardzo ubogie budowle, masa dzieci, administracja też po 13 lat kultura i wychowanie na bardzo niskim poziomie. Odradzam szkoda czasu...

Tym panem się nie sugerujcie, napisałem pod jego tematem z serwera, że mi się jego serwer nie podoba i co? - Chciał się odegrać i to jest właśnie administrator jakiegoś serwera... ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...