Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód polecacie?

Pakir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zastanawiam się nad kupnem samochodu za 4,500 tyś boostów max. Samochód ma być na sprinty i tory. Co powiecie cie o NISMO R34GT-R Z-tune ''czerwony moloch'' za 3250 boostów ?

Opublikowano

Siemaneczko D: Nie wiem jak z klasą A i S za tą ilość boostów, ale jeżeli celowałbyś w B to skyline możesz śmiało brać bardziej dla sentymentu, jak dla mnie najlepszy japoniec :D ze skyline mam tą zwykłą wersję za IGC, ale jest spoko :P Ja jeżdzę w B toyotą mr2 na overallu 577 i powiem, ze miazga spokojnie daje radę z rx8, rx7 i resztą elity z klasy B :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ja polecam McLarena MP4-12C za 3060 SB, jest teraz w przecenie.

Bardzo dobry wóz, radzi sobie nieźle w klasie S.

Opublikowano
Ja polecam Ci Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni "Orange" 2,760SB albo McLaren MP4-12C "Orange" 3,060SB.

Są to samochody z dobry przyśpieszaniem i prowadzeniem.

Wyższa półka klasy A i z klasą S też dobrze sobie radzą.
Opublikowano

Co do powyższych propozycji. Nie kupuj na pewno Lambo 550-2. Jest gorsze od McLarena MP4-12C, którego polecam Ci kupić do wyższych klas (Nie będzie możliwości go kupić już niebawem i nie widomo kiedy wróci)

Nismo o którym pisałeś to też niezły wybór, w klasie a to bardzo dobre autko. Z wyprzedaży polecam też kupić Ci Toyotę MR2 bo jest to najlepsze auto w klasie C i B. Jeżeli lubisz niższe klasy to możesz też wziąć Eclipse GS-T

jest bardzo dobry w klasie D.

Na końcu chciałbym ubolec nad tym, że nie miałem SB na kupno Zondy F kiedy była na wyprzedaży bo to świetne autko... Ciekawe kiedy bedzie znowu dostępne :(

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Bierz Nismo ! Z wyprzedaży zdecydowanie najlepsze auto . Genialnie rusza z miejsca , rozpędza się do 200 w chwile . McLaren to dobre auto, ale na zakrętach traci prędkość . Nie chodzi mi o to ,ze zle się nim steruję, wręcz przeciwnie, ale poprostu gdy się skręca to auto traci sporo prędkości .. McLaren ma lepsze nitro od Nismo , ale nie daję mu to wielkiej przewagi gdyż Nismo ma nieziemskie przyśpieszenie . Sam kiedyś wybierałem między Nismo , a McLarenem .. Wziąłem Nismo i nie żałuję, nie jednokrotnie wygrywałem nim z Zondą Cinque czy Aventadorem ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...