Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wysoki PING

Rambots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie chyba się domyślacie o co kaman, w lol'u mam ping rzędu 150-200 ms kiedy na speedteście pokazuje mi 60 ms ..

Mam powyłączane WSZYSTKIE programy, przeglądarki itd. Łącze śpi tak jakby, nic nie wykorzystuje go. Lecz gdy włączam lol'a nagle ping 150 ms i weź tu graj.. Na necie tego masa jest z takim samym problemem lecz prawdopodobnie nie ma jednej dobrej odpowiedzi i szkoda mi czasu na szukanie w takim spamie. Zwracam się do Was bo tu zawsze uzyska się szybka odpowiedź.

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Mam ten sam problem , mi czasami pomagało resetowanie routera , ale wyjebanie 6 osób z sieci tylko dlatego żebym sobie pograł to daj spokój . Normalny ping mam często w godz 4-8 rzecz jasna rano . To jest też wina z ich strony . UP@ Region niema nic do pingu ;)

Opublikowano

Mam ten sam problem , mi czasami pomagało resetowanie routera , ale wyjebanie 6 osób z sieci tylko dlatego żebym sobie pograł to daj spokój . Normalny ping mam często w godz 4-8 rzecz jasna rano . To jest też wina z ich strony . UP@ Region niema nic do pingu ;)

a jednak ma ;P jak grasz w polsce np na wescie to bedziesz mial duzy ping 150-200 polecam sprawdzic ;)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

To jest po prostu LOL, odpalam WoW'a - ping 40, odpalam LoL'a - Jeb, 150-200. Usuń pando Media booster, takie gówno któe instaluje się raze w LoL'em, zmniejsza to nieco ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...