Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bugowanie armat na kajaku

lepytko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również mam problem, nie mogę wogóle zbugować armat, nie wiem dlaczego, dość długo nad tym siedzę ;)

Robiłem według tych wszystkich Waszych tutouriali, i nic z tego... :(

Opublikowano

Również mam problem, nie mogę wogóle zbugować armat, nie wiem dlaczego, dość długo nad tym siedzę ;)

Robiłem według tych wszystkich Waszych tutouriali, i nic z tego

Na pokład wrzuć 104 Armatki + jedną Armate regenerke, odpal fliddera zrób wszystko tak samo tylko Replay daj ponad 50+ jak nie wyjdzie zrób to samo aż w końcu bd się dublować :)

Opublikowano

witam niewiem czy to zozliwe mi nie wychodzi zbugowanie armat na kajaku na elitce jest ok niewiem czy idzie prosze o pomoc

To jest kwestia ilości armat na statku.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

a mozna sie dowiedziec o jaka ilosc chodzi mam na kajaku 18/18 armat 30funtowych i prubowalem kilkanascie razy i anirazu mi nie weszla zeby z 1 piecdziesiatki zrobily sie dwie a na elicie za pierwszym razem wchodza

Opublikowano

a mozna sie dowiedziec o jaka ilosc chodzi mam na kajaku 18/18 armat 30funtowych i prubowalem kilkanascie razy i anirazu mi nie weszla zeby z 1 piecdziesiatki zrobily sie dwie a na elicie za pierwszym razem wchodza

Chodziło mi o 105/105 armat na elicie.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...