Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NIE MOGE SADZIC KWIATKOW :((

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, Dlaczego nie moge w doniczkach sadzic kwiatkow ani nic ? Prosze o pomoc i jak to wylaczyc ! " You're now alowed to plant that here " HELP Daje like !

Opublikowano

Widać cuboid blokuje Ci dostęp do sadzenia tam kwiatków. Jeśli masz opa to naprawdę dziwne, a jeśli jesteś zwykłym graczem na serwerze to zapewne w tym miejscu jest jakaś budowla serwerowa i nie masz dostępu do tego miejsca.

708121422388637873334.png

Opublikowano

A masz zaktualizowane wszystkie pluginy do najnowszej wersji?

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

@Up hmm.... nie wiem :x a moze dlatego ze mam w essentials linijke EssentialsProtect czy jakos tak ?

Opublikowano

@up Nie, bo jeśli nie masz zainstalowanego "EssentialsProtect.jar" , to nie powinna być to przyczyna problemu. Pozatym jeśli masz op'a to powinno omijać wszystkie zabezpieczenia.

Zapytam się jeszcze... Czy nie masz żadnych błędów w lagach serwera (plik serwer.log).

Opublikowano

@Up Mam pelno bledow w konsoli xD a nie mam essentialsprotect.jar tylko mam taka linijke w essentials.

Opublikowano

@Up Mam pelno bledow w konsoli xD a nie mam essentialsprotect.jar tylko mam taka linijke w essentials.

Skoro tak , (i są strasznie długie) to wklej na pastebin lub wsadź w

[spoiler] LOGI [/spoiler]

Opublikowano

@Up Nie wkleje bo bledy z konsoli odrazu znikaja a w server.log jest pusto.

MPCTaylor tylko ja mam : Antibuild i EssentialsProtect ale w linijce config w essentials a nie mam ich jako plugin... Co teraz ;x ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...