Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z Cynanogenmod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem otóż próbowałem wgrać Cynanogenmod 10.1 (niezbyt trzeźwy) wykonałem kombinacje klawiszy jaką stostuje sie w Samsungu galaxy ace podczas takich zmian (środkowy klawisz oraz przycisk power ) pomieszałem coś android sie nie wgrał a tel podczas włączania stoi na napisie GALAXY ACE....

nie zainstalował sie ale działał tylko wszystko sie zresetowało do ust.Fabrycznych więc chciałem jeszcze coś pokombinować ale za szybko wbiłem tą kombinacje i nie wiem czemu kliknąłem reboot system now i potym już właśnie nie chciał sie odpalić..

Wyświetlane błędy :

Podczas instalacji jakiegokolwiek ROMA :

E: Error in /tmp/sideload/package.zip (Status 0)

Installation aborted

Podczas robienia Wipe data/Factory reset :

format_volume rfs format failed on /dev/stl13

format_volume rfs format failed on /dev/stl14

Wiecie jak mi pomóc może ktoś już miał taki problem dodam, że nie moge dostać sie do tel jedynie wrzucić coś na karte sd przez adapter i coś zrobić

Z Góry Dziękuję

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Sprzedaj ten telefon w lombardzie jeżeli jeszcze działa i kup inny bo tak jest z szajsungami starszymi poniżej S2

Szukam gry która mnie wćiągnię ;) , i musi być ciekawa jakaś mmorpg 3D ewentualnie 2 bądz FPS 3D online ;PP <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...