Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kradzież itemów

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem na pewnym serwerze (nie napiszę jakim bo dostanę warna) i pewien koleś zaprosił mnie do znajomych. Przyjąłem go, on spytał się czy wszystkie itemy mam na sprzedaż. (już nie gram w tfa od roku i dziś wbilem z nudów) Powiedziałem mu że wszyściuśeńko mogę mu sprzedać. Dałem mu te najwararościowsze bo o te mnie prosił. W zamian obiecał mi że kupi mi grę na steam do 20 €. Zgodziłem się na ten układ. Musiałem już schodzić z kompa więc go wyłączyłem (chyba logiczne xD). Gdy wróciłem i wszedłem na steam już tego koleśa nie miałem w znajomych. Jego nicku nie pamiętam bo miał jakiś długi i skomplikowany. Co mogę zrobić w tej sprawie. Bardzo bym prosił o pomoc, bo na tych itemach w tf'ie już mi nie zależy, ale grę na steam jak było w umowie powinienem dostać. Uff... ale się rozpisałem.

DO ZAMKNIĘCIA KOLEŚ MNIE ZABLOKOWAŁ ZAMIAST DODAĆ DO ULUBIONYCH. PRZEPROSIŁ ZA POMYŁKĘ.

Opublikowano

Mógł Ci kupić gifta i dać przez trade wtedy kiedy Ty mu itemki przecież, czemu nie powiedziałeś, że ma tak zrobić? Jak masz dowody to może możesz się zgłosić do Valve, nie wiem, nigdy mnie tak nie oszukano.

Opublikowano

@up

Właśnie w tym problem że steam nie ma achiwum i nie mam dowodów, a nicku nie pamiętam. Dodam że napisał że da mi tą grę za 2 tygodnie bo teraz kasy nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...