Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] plugin na hp

xTaVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje pluginu dzięki któremu będziemy mieli zwiększone hp :) wiem, że taki jest ponieważ widziałem go już kilkakrotnie :)

Opublikowano

Znalazłem coś takiego: http://dev.bukkit.org/server-mods/maxhealth/?page=2 , ale jest tylko na wersję 1.2...

A tutaj coś co daje więcej życia jak masz więcej levl'a http://dev.bukkit.org/server-mods/levels-plus/ ten już na wersję 1.4.7

Jak jeszcze coś znajdę co edytuję...

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Niestety ale nie :P

Spróbuję zaraz takie coś skombinować - zobaczy się :D

no, no. Czekam na odpowiedz dzisiaj na pw xD dodam 5+ :)

Opublikowano

Dobra mam:

Uprawnienie do dodania komuś życia to zycie.czterdziesci (czterdzieści, bo na początku tyle plugin ustawiał żyć :P )

Malutki config:

Zycie:
  IleMaBycZyc: 40

Wytłumaczenie:

Gdy dana ranga ma uprawnienie zycie.czterdziesci to ustawia na tyle żyć ile jest w configu.

Gdy w configu jest IleMaBycZyc: 40 to będziemy mieli 20 serduszek, IleMaBycZyc: 20 - normalna liczba serc,

Czyli 40 == 20 serc

20 == normalna liczba serc

30 == 25 serc

itp, itd..

Link w załączniku.

Zycie.zip

Opublikowano

Czyli to życie.czterdzieści to jest permissions ?? Jak to ten ?? Nie ogarniam trochę, ale i tak jesteś moim Bogiem :p

Opublikowano

Tak, "życie.czterdzieści" to uprawnienie.Gdy dana grupa je ma to ustawi jej automatycznie przy wejściu taką maksymalną liczbę żyć, jaka jest w configu.

Gdy w configu jest

IleMaBycZyc: 40 == 20 serc

IleMaBycZyc: 20 == normalna liczba serc

IleMaBycZyc: 30 == 25 serc

itp, itd..

Opublikowano

A jak chce dla kilku grup to tak mogę czy nie ?? ;d robię poważny projekt rpg i potrzebne mi wiele rang z różnymi ilościami hp :p

Opublikowano

Wyślij mi na pw jaka ranga ma mieć ile hp to to zrobię, lecz już bez configu bo nie chcę się przemęczać i mam jeszcze trochę roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...